| Andreea_Brandus_1995 a întrebat:

In opinia voastra, care sunt cei mai duri ani din viata unui om?

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

De unde naiba scoti tîmpeniile astea de intrebari?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ca sa fiu pe subiect... depinde foarte mult de om. Duri ar putea fi anii copilariei, daca ai parinti nasoi si esti victima bullying-ului la scoala. Duri ar putea fi anii liceului, daca esti tocilarul ochelarist, slab si cu cosuri pe fata care va muri virgin (bine, asa zic toti, si uneori si tocilarul incepe sa creada asta). Duri ar putea fi anii cand ai terminat facultatea si iti dai seama ca ai pierdut niste ani degeaba si esti zero pe piata muncii, apoi incepi un job care nu se ridica la nivelul studiilor sau pur si simplu realizezi ca domeniul si oamenii cu care ajungi sa lucrezi reprezinta o mizerie. Duri ar putea fi anii de casnicie cand de la miere ajungi la fiere. Sau dupa divort, daca faci pasul asta, si te simti pierdut/a. Sau cand iti pierzi un parinte/amindoi. Cind copilul/copiii pleaca de acasa si ramii cu sotul/sotia si realizezi ca nu va mai leaga absolut nimic, dar sinteti prea batrini/bolnavi/sictiriti/fricosi sa aveti curajul sa luati de la inceput independent bucata de viata ce v-a mai ramas. Duri pot fi anii cand doar astepti sa mori, nimic altceva.
@Anonimul: Tu ori inventezi povesti aici, ori esti genul prost de bubuie, dar mindru. Stateai intr-o casa de 15 camere si faceai foamea? Nu ti-a dat prin minte macar un pic asa, sa vinzi hardughia sau macar sa inchiriezi cateva camere din alea 15? Geezus...

| Freya1 a răspuns:

Pentru unii copilăria dacă au avut parte de violenta verbala,fizica, lipsuri mari.
Pentru alții maturitatea și responsabilitatea, ca au muncit mult, au întâmpinat greutăți, au pierdut lucruri și oameni.

| Lioana a răspuns:

Cand trebuie sa mearga la gradinita si sa suporte o educatoare isterica si violenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Între 20 și 30 de ani sau până te însori.

Eu am făcut - FOAMEA CRUNTĂ - în ultimul hal între 21 de ani și 28 de ani.

Și din GUNOAIE aș fi fost în stare să MĂNÂNC atunci.

Stăteam într-o vilă de 15 camere SINGUR că murise mama mea, proprietara vilei și lucram la stat de la 20 de ani dar aveam salariul foarte mic cum erau salariile atunci.

MAXIMUL FOAMEI CRUNTE a fost pe la 26 de ani și una mi-a adus CIORBĂ în pungă de plastic pe care am mâncat-o direct din pungă.

Era fată de om din MINISTER aia și vroia ca să se mărite cu mine.

La 27 de ani am ajuns și eu să lucrez în MINISTER și atunci am făcut MAXIMUL FOAMEI CRUNTE că salariul mă ținea maxim 1 săptămână.

CEILALȚI de unde lucram care aveau familii și copii le ajungeau salariile maxim 3 zile.

Ăștia aveau MÂNCARE că se descurcau.

Am ieșit din FOAMEA CRUNTĂ după ce m-am însurat cu una care câștiga de 7 ori mai mult decât mine pe care am ales-o din vreo 200 de femei.

DUPĂ ce m-am însurat am plecat din MINISTER și am lucrat la alții unde NU mă mai interesa salariul că aveam NEVASTA care câștiga foarte mult.

DECI ar fi așa anii în viață

- până la 20 de ani - fără griji că te țin părinții

- 20 - 30 de ani - ani foarte grei că trebuie ca să MUNCEȘTI ca să MĂNÂNCI

- 30 - 45 de ani - ani ca un fel de relaxare că NU mai duci grija banilor

- după 45 de ani - viață ca în STAȚIUNE DE ODIHNĂ zi de zi fără nici o grijă.

| Andreea_Brandus_1995 explică (pentru anonim_4396):

Fac si eu ca GabiDumitrescu, unul care a raspuns aici, tu inventezi povesti? Adica stateai singur intr-o Vila de 15 camere si faceai foamea? Nu ti-a dat macar un Pic prin minte sa inchiriezi cateva camere?

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Sincer acum depinde de fiecare, suntem diferiti și trecem prin experiente dificile asa ca nu putem sa spunem " care sunt cei mai duri ani ".
Spre exemplu: Poate pentru x cea mai grea perioada a vieții lui a fost perioada adolescentei pentru ca un eveniment mai tragic s-a întâmplat atunci și s-a simțit neînțels de oamenii din jur, dar vine y care spune ca perioada adolescentei a fost cea mai ușoară și frumoasa perioada din viata unei persoane ( și acesta este doar un exemplu), cum am spus și mai suntem persoane unice și diferite cu experiente la fel de diferite ( iar dacă par asemănătoare, impactul și emoțiile și felul cum a acționat persoana respectiva difera de cum am acționat noi sau alții)

| AdioTPU a răspuns:

Eu cred că după majorat când trebuie să meargă la facultate, confruntarea cu viața.

Întrebări similare