| B0ne a întrebat:

In ordinea importantei, care este prima: fericirea, banii, dragostea, sanatatea, faima?

16 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Incepi cu sanatatea, ca fara ea nu prea ai ce face cu celelalte.

| LoveSleep a răspuns:

Sanatatea.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Daca ai sanatate, ai si faima si dragoste.iar daca ai si familie fericire iti va da aripi love struck
Sarbatori Pascale cu bine alaturi de cei dragihappy

| KamaSutra a răspuns:

Fara sanatate nu le poti avea pe celelalte. Deci sanatatea e cea mai importantahappy
Paste fericitlove struck

| mihaelaa18 a răspuns:

Pai prima principala si esentiala este sanatatea. Daca ai sanatate le poti face pe toate happy

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Faima, bani, sanatate, dragoste si fericire.

| Dariusuu a răspuns:

Dacă ai sănătate ai tot.
Dar dacă n-ai bani n-ai putea avea sănătate.

Deci ecuaţia vine aşa (sănătate+bani )=> dragoste, faimă şi fericire.

Să încerce cineva să mă contrazică.

Răspuns utilizator avertizat
| KillMePlease a răspuns:

Pentru mine:
1.Sanatate
2.Fericire
3.Dragoste
4.Bani
5.Faima

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sanatate,fericire,dragoste,banii,faima

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Având în vedere că toate celelalte elemente în afară de fericire aparțin fericirii și sunt modalități de a ajunge la aceasta, să o enumeri și pe ea este un nonsens clar amice. Și să nu pui fericirea astea vând spuse este lipsă de logică și competență intelectuală. Atât am avut de spus aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

Văd că ai pus fericirea pe ultimul loc. Vezi-mi răspunsul anterior. Din toate răspunsurile până acum al tău e cel mai prostesc. Nu prea ești în legături strânse cu rațiunea și cu logica, nu? Acum te întreb, dacă ai bani și faimă dar nu ai fericire de ce le mai ai?

| DarkOrbitMoon a răspuns (pentru anonim_4396):

Bani+faima=fericire
Eram sigura ca o sa comenteze vreunul.

anonim_4396

Face palm. Nu ai priceput ce am vrut să spun. Ok o să îți dau un exemplu. Robin Williams avea și bani și faimă dar era el fericit? Deci cum poți deduce că aduc fericirea? Oricum asta dând la o parte ce am spus mai devreme. nu mai stau să îți explic iar.

| DarkOrbitMoon a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca Robin Williams avea bani si faima, dar el nu era fericit, nu-i problema mea. Fiecare percepe fericirea intr-un mod diferit, iar eu o vad in bani si faima, daca nu am chestiile astea sunt trista. Si am pus fericirea pe ultimul loc, pentru ca e clar ca avandu-le pe celelalte automat sunt fericita.
Si in plus de asta, esti enervant, ma plictisesti si nu stii de gluma. La revedere. Scuteste-ma de un eventual raspuns.

anonim_4396

laughing Mai bine enervant dacă am ceva în cap. Oricum nu ai fost capabila sa intelegi ce am spus înainte. Nu explic iar. Esti grea de cap.