cami
| cami a întrebat:

In prezent, ce carte cititi?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Maigret se inseala.

43 răspunsuri:
| andreea8888 a răspuns:

Legislatia rutiera!happy

| Razvy197 a răspuns:

Amintiri din copilarie-ion creanga si altele

| marria a răspuns:

Am terminat ieri Umbra de John Saul...incitanta cartebig grin
acum nu mai citesc decat cursuri de arhitectura ca se apropie admitereahappy

| Flav a răspuns:

Un om norocos de Octavian Paler, stau in pat si-o am langa mine. acum vreau s-o continui.

| Brigitta a răspuns:

Partea a 4a din seria Amurg, de Stephenie Meyerhappy Se numeste Breaking Dawn.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Ingeri si demoni", Dan Brown happy Tu?

cami
| cami explică:

@Brigitta, ce tare! vreau si eu cartea aia love struck. e prea interesanta, asa-i?
@bunny, mi-am luat azi de la biblioteca "Al doilea GRAAL" de Boris von Smercek si ma mai "omor" si cu "Voi scuipa pe mormintele vostre" de Boris Vian.

@Flav, l-am tot cautat pe Octavian Paler. Am gasit o carte, care avea mare titlul "Octavian Paler"+ imaginea sa, m-am uitat peste ea, am rasfoit-o putin si am dat de scrisori.Scrisorile prietenilor care-l stimau, sau ceva in genul asta. Pe astea le citesti? vreau si eu titlurile povestilor lui O. Paler.

@bunny, asta-i thriller?

cami
| cami explică:

@Brigitta, ce tare! vreau si eu cartea aia love struck .. e prea interesanta, asa-i?
@bunny, mi-am luat azi de la biblioteca "Al doilea GRAAL" de Boris von Smercek si ma mai "omor" si cu "Voi scuipa pe mormintele vostre" de Boris Vian.

@Flav, l-am tot cautat pe Octavian Paler. Am gasit o carte, care avea mare titlul "Octavian Paler"+ imaginea sa, m-am uitat peste ea, am rasfoit-o putin si am dat de scrisori..Scrisorile prietenilor care-l stimau, sau ceva in genul asta. Pe astea le citesti? vreau si eu titlurile povestilor lui O. Paler.

@bunny, asta-i thriller?

| Tanathoos a răspuns:

Sa nu atingi aceasta carte de Jan van Helsing... poti sa o citesti daca te preocupa soarta si misterele lumii...chestii despre masoni, ozn-uri, extraterestrii... e greu de explicat, si totul e vazut dintr-o alta perspectiva... poate crezi ca e o prostie, da iti zic eu ca nu ewinking

| Flav a răspuns:

Iti dau sa te uiti pe niste poezii fascinante :
http://www.poezie.ro/index.php/poetry/118352/index.html
http://www.bizcar.ro/Octavian_Paler_Avem_Timp.php
http://www.askmen.ro/Interviu_cu_Dumnezeu_Octavian_Paler-a2526.html
Ca, carti iti pot recomanda multe, dar e obositor sa citesti pe internet. Cel putin, pentru mine e :)
http://www.scribd.com/doc/206794/Paler-Octavian-Viata-pe-un-peron - My Favourite
MaI poti incerca Autoportret in oglinda sparta, Un om norocos, Convorbiri literare, dar altceva cand citesti de pe-o carte;))

| Parintele a răspuns:

Biblia.

cami
| cami explică:

@Tanathoos...ma speri thinking " sa nu te atingi"...parca imi spui de "Cartea fara nume"-cine o atinge moare...Sincer, am avut sansa s-o rasfoiesc, dar...am avut o retinere.

@Flav, iti raman recunoscatoare happy. Ms frumos! Chiar de data viitoare, o sa incep sa-l citesc pe Paler.

cami
| cami explică:

@NoGod... straight facestraight facestraight face de ce ne faci asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Legislația muncii.
Pa, pa.

| ioanaa a răspuns:

Jeg - Irvine Welsh

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cuvinte care elibereaza de Marie Cardinal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i neaparat thriller, cami, e o carte despre un atac cu bomba asupra cetatii Vaticanului, chiar in ziua Conclavului(alegerea papei). O retea terorista despre care se presupunea ca disparuse cu 4 secole in urma loveste din nou...Illuminati.Fura un recipient cu antimaterie si ameninta sa arunce Vaticanul in aer.4 cardinali, "I preferiti", preferati pentru scaunul papal, sunt rapiti si amenintati cu executia publica...cam pana aici am ajuns happy e interesant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cursuri de drept.

| Diva a răspuns:

Cimitirul animalelor de Stephen King

| Diva a răspuns:

Cimitirul animalelor de Stephen King

| Parintele a răspuns:

Cami. e a treia oara acum cand citesc biblia.de fapt o studiez. Daca sunt ateu nu inseamna ca nu am voie sa citesc "cartea cartilor"... trebuie sa siu si eu cum gandeste dusmanul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"groins atencion to the publish"

| ioanaa a răspuns:

@nosygar : eu am vazut filmul. cartea cum e?

| Brigitta a răspuns:

@cami da, e captivanthappy Daca vrei iti trimit cartile pe mail, dar sunt in engleza pdf sau audiohappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Luna noua" din seria de carti "Amurg"

nony
| nony a răspuns:

Kama Sutra, vreau sa devin un ¨zeu¨ al sexului, un guru atotstiutor laughing
Hi hi. dau si lectii in privatwinking
Ok, acum hai sa-ti spun.Nu prea am mai citit de vreun an si ceva o carte buna sad munca mi-a ocupat o buna parte din timp plus faculatea.
Dar stiu sigur ca ultima carte care m-a impresionat este ¨Monte Cassino¨-Sven Hassel. Face parte dintr-o serie de 14 carti.
Un scriitor care a fost in al doilea razboi mondial.Prin cartile astea ne descrie exact misiunea care au avut-o si peripetiile prin care au trecut.Recomand cu placere.Nu mancam cu orele cand ma apucam de citit big grin.

| Yly a răspuns:

Timpul sa spui adio

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

"Asasini si asassinate care au schimbat istoria lumii " de la Saptamana financiara-sunt pe sfarsite si am inceput si "Caterina de Medici "

| nellyneliana a răspuns:

Mihail Bulgakov "Maestrul si Margareta"happy

Întrebări similare