| 4ÐuTz a întrebat:

In primul an de liceu ati mers/veti merge cu unul din parinti, tinand cont ca e prima data cand invatati/ati invatat la acel liceu?

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Am mers singura.Ploua infernal in ziua aia.Intre mine si liceu a fost ura la prima vedere. N-am motive clare; dar stiu ca ma dezgusta

| Luori a răspuns:

In prima zi de liceu am mers singura, adica fara parinti. Am mers gasca de copii, care toti eram repartizati la diferite clase si in cele din urma ne-am pierdut cu totii in marea de elevi care mai de care diferiti.

| Helvete a răspuns:

Da. Si bine am facut, fiindca se produsese si o incurcatura, si chiar nu ma puteam descurca singur. Nu cred ca e ceva deplasat sau aiurea sa faci chestia asta. In plus, mai erau si altii care venisera cu parintii, fiindca erau din alte localitati, asa ca...

| georginika a răspuns:

In prima zi de liceu am mers cu mama, si nu am fost singura care a venit insotita de unul sau chiar de ambii parinti.

| Paatricia93 a răspuns:

Eu am mers cu 3 colege, am fost si in generala impreuna, fara parinti.

| ralucissima a răspuns:

Da am mers, dar liceul era in alt oras, sunt fata...erau mai multe motivele.in orice caz nu mi se pare deplasat nici pentru un baiat sa fie insotit.