| florin_7920 a întrebat:

În relaţia voastră cu iubita/iubitu, care a fost momentul magic in care s-a consolidat relaţia voastră.

5 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Cand am facut dragoste pentru prima data. Aveam si noi o varsta si stiam ce vrem de la viata si de la un partener, aveam vreo 5-6 luni de relatie, pot zice perfecta dar fara sex, dupa atatea dezamagiri am dorit sa ne cunoastem destul de bine pana a face pasul, atunci mi-am dat seama ca este barbatul perfect pentru mine. Ca urmare avem o caznicie fericita bazata pe incredere si intelegere.

| emima a răspuns:

A mea sa consolidat cand stateam mai mereu impreuna\ata

papapa

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Nu cred ca a existat un moment magic in care aceasta s-a consolidat.

momentul magic a fost clipa in care ne'am cunoscut. iar noi suntem "magicineii" care au consolidat'ohee hee

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Am vrut sa scriu magicieni acolo.
auzi.'magicinei'rolling on the floor

| JuStKid a răspuns:

Pai fratie! se consolideaza atunci cand ai incredere in ea si ea in tine! cand iti impartaseste secrete si doreste sa stea numa cu tine! Relatia mea s-a consolidat cu mai multe o data asa ca Viata e frumoasa sI trebuie Traita! distreaza-te! Crezi ca esti pregatit sa faci pasu urmator in relatia ta sau vrei sa stii daca mai urmeaza ceva important.>! Vei simti asta cand va fi flacara aia intre voI! bfta