| Lrs2015 a întrebat:

In Romania se practica in scoli bagatul cu capul in toaleta si trasul ulterior al apei? Voi ati intalnit /patit asa forma de agresiune?

26 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In pandemie uni au sarutat wc ul ca sa demonstreze ca nu exista covid dar sau ales cu infecti, de bulling am avut parte si am in continuare

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Cum să mai ai parte de bullying? Aveți aproape 34 de ani.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Stau intr o curte comuna cu tigani, nu iti poti imagina cum e

| pufulescu0o a răspuns (pentru RAY):

Pune mana pe par, altcumva nu scapi de ei! Asa am facut eu cu arabii. Ca sa fiu cinstit m-a costat un dinte rupt si o arcada sparta dar de atunci sunt invizibil pentru ceata de marocani din cartier. Nu ma respecta, scuipa dupa mine si bombane, dar nici nu mai indrazneste cineva sa imi ceara la modul agresiv tigari si maruntis sau sa injure aiurea uitandu-se la mine!

| RAY a răspuns (pentru pufulescu0o):

E o situatie cam aiurea, casa nu e a mea, daca era ridicam zid de 5m

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu, asta se intampla in filmele americane.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu am intalnit/auzit/patit asa ceva.
In Romania e mai mult hartuire verbala, pe alocuri cate una fizica, clasica (batut, rupt hainele).
Depinde si de zona, ca in unele judete sau comune, copiii de 15 ani vin cu calul, parul, cutitul sau fratele puscarias, cand vor sa se dea mari. In alte zone, abia se injura.

| Freya1 a răspuns:

Nu.La noi se bat după ore pentru handralai, se filmează și se pun pe YouTube.

| Lrs2015 explică (pentru Freya1):

Asa am vazut si eu laughing
Dar am inteles ca in sua e f frecvent, chiar si de catre fete. Folosesc mai multe o toaleta, nu trag apa si dupa o iau pe o fata tocialara si...

| anonim3248 a răspuns (pentru Lrs2015):

Dacă s-ar face în America ce ai scris sigur ar apărea la știri cum un elev a împușcat vreo 30 în școala aia.

| Lrs2015 explică (pentru anonim3248):

S a intamplat da.....nu caut eu acum stiri. Dar daca ma enervezi caut si iti arat ca se mai dau si la stiri astea

| Miruna333 a răspuns:

In filme doar, nu la noi

| Lrs2015 explică (pentru Miruna333):

Am auzit ca in sua e f frecvent fenomenul

| sammie a răspuns:

Ha? Nu wth. Dar am avut o colegă care se apuca să bea apă din toaletă așa random.

| Lrs2015 explică (pentru sammie):

Nu cred asa ceva!

| sammie a răspuns (pentru Lrs2015):

Ba da. Țin foarte bine minte. Ne duceam câte 3 la baie ca să ne arate ea cum bea apă din toaletă.

| Lrs2015 explică (pentru sammie):

Era nebuna laughing

| sammie a răspuns (pentru Lrs2015):

Rău de tot. Lua pioneze și le băga în talpa pantofilor ei. ( Bine, avea și talpă groasă. )

| anonim3248 a răspuns:

Nu există așa ceva în școli și nici nu a existat pe vremea comunismului.

| Lrs2015 explică (pentru anonim3248):

Acolo intra securitatea in casele oamenilor si ii baga in toaleta cu capul, ce vorbesti? Iar in inchisoare era la ordinea zilei "baia" in jegurile de bude de la penintenciar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. In nici una dintre instituțiile de învățământ la care am fost, nu am văzut așa ceva. La americani știu că se practică.

| Lrs2015 explică (pentru anonim_4396):

De unde stii ca la americani se intampla?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Lrs2015):

Am văzut prin filme și în clipul lui Paris Hilton - Nothing in this world.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Nu la noi în școlă nu-ți face așa ceva da te alergau cu orele și când te prindeau era jale am pățit sa fiu multe ori alergat în școlă degeaba și nu eram deloc vorbăreț sa zici ca ma legam de ei sa ceva abia dacă scoteam o vorba pe gura era plini de psihopați în școlă aia era jale rău de tot nici carduri nici porți de fotbal nu a mai rămas în ia veneau alți din alte locuri de pe străzi și scuipa înjura copii și trebuie de fiecare data sa ieșim pe la cancelaria profesorilor prin spate ca să scăpăm de ei ne bătuți și scuipați de drogați cartierului

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Fratimu ăsta mai mic ba nu știu cum dracu reușea de fiecare dată ba o belea iese cu el ma mereu ba făcea asta o nebunie și ne alergau ăia ași ghici cine și-o lua de fiecare dată? Eu ca eu eram scutul lui și el avea apacatruile de handicapti și ne alergau ăia din cauza lui cu orele el scăpa ca era mic da pe mine nu mă iertau îmi dădeau capace și eu plângeam laughing)) zicem ceam morți mati sa vezi ce bătaia va loați când o sa fiu mare laughing)) de unde când mam făcut mai mare mi-am loat și mai multa bătaie el tot cu lumea lui de gangster rămâne un școlă...

Întrebări similare