Niciodata, in america si UK te prind daca faci seed vin la tine acasa si iti confisca pc sau leptopul apoi gaseste ce ai descarcat, in uk puscarie de 5 ani sau amenda de 10.000 lire parca. In usa nu stiu cum e cu amenda.
Dar se pedepseste si acum, nu a voie sa vinzi ceea ce ai descarcat sau sa faci uplod cu materiale copyright
Treptat aspecul drepturilor de autor și implementarea legală pe Internet va deveni o preocupare la nivel european, și se vor emite legi si recomandări pe care va fi nevoită să le respecte și România.
Ahtiatii statului sunt prea turbati, e inuman sa iei pentru piraterie care e inofensiva pe langa alte nenorociri o caruta de ani de puscarie,, practic altii omoara si iau cat vei lua si tu pentru 2 jocuri downloadate de pe internet,, 2 filme si tot asa. O prostie de lege, adevaratele probleme ale lumii sunt incuiate cu lacate si raman acolo.
Blah blah, ar fi bine daca asta ar fi cel mai rau lucru de pe internet.
Intai sa le vaneze pe celelalte si dupa mai vedem.
Cel mai probabil o sa se incerce candva la nivel mai mare insa o sa dureze destul pana o sa poata face ceva.
In alta ordine de idei, cei care pirateaza la scara mare stiu cum sa se protejeze deci nu o sa fie prinsi. Cine se pricepe o s-o faca in continuare, cu orice fel de restrictii.
Dacă se va ajunge să se pedepsească pirateria în RO ar trebui pus un gard de jur împrejurul graniţelor şi oprit internetul.
Cred ca se pedepseste si acum doar ca nu prea se fac reclamatii si nici autosesizari.