anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In sfarsit am scapat de moderarehee hee Mi-ati dus dorul?tongue Eu, sincer sa va spun am fost foarte stresata zilele astea, cat a trebuit s-astept cu orele sa-mi apara un raspuns, chiar mi-ati lipsit.
Acum ia ziceti-mi si mie... o modalitate de relaxare...de maine am examene si chiar nu ma simt pregatita psihic, care imi da un sfat bun? din sufletel asa?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nu stiu cum sa-ti spun. Dar eu te-am sfatuit deja. Cel mai relaxat te simti dupa ce faci sex. Si pe deasupra esti si fericit. Deci sex pina la epuizare. Desi e drept ca dupa aia nu mai ai chef de invatatura ci tot de sex rolling on the floor

7 răspunsuri:
| lia a răspuns:

Eu una as face dragoste all night long laughing
Asta inseaman ca s-a dus o varianta worried Bro vrea sex rolling on the floor

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Baby, keep smilin', you know the sun is shining smug

| Parintele a răspuns:

Bine ai revenit. Modalitate de relaxare ar fi sa stai pe TPU de vorba cu Dl. Inginer.

| Parintele a răspuns:

E la mine ma..lasati omu sa-si bea berea cat e recehee hee

| dulshe a răspuns:

Desigur ca tiam dus dorul:-p, relaxare? aceasta porblema o am si eu, asa ca nu te pot sfatui cu nimicsad

| dulshe a răspuns:

laughing Bro unde esti?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aolei No God... o am pe Raluca cu ochii pe mine deci nu-mi permit sa comentez...stii tu foarte bine cam ce ti-as raspunde la treaba asta... dar ma abtin. @Dulshe hai sa cautam amandoua un remediu:p ...astept sa vina doctoru` Brobatting eyelashes cu un sfat asa din inimalaughing