Si-n Galati e cald de mori. noroc c-am aer conditionat ca altfel cred ca ma duceam, imi cumparam o salupa si ma culcam pe Dunare, si unde ma trezeam aia era.
Vreau maine sa ma duc la un peste/plaja/gratar. Din pacate am putini prieteni pasionati de pescuit. Totusi, macar una din alea 3 sper sa le fac.
Si as vrea sa ma duc cateva zile la mare. Mai greu cu organizarea aici. Si, cu banii, bineinteles.
La mine tot cald e [Stau in Bucuresti]. Am fost la mare in Costinesti anul asta si am stat 2 saptamani. Dar, norocul meu a fost ca aolo am avut internet si am putut pastra legatura cu voi
Este o plaja tare frumoasa acolo, dar este cam aglomerata
E destul de cald si acum(stau in buc) simt ca ma sufoc afara.
Eu voi pleca la mare saptamana viitoare... abia astept sa ma balacesc! Eu am mai fost si pe la munte(Rasnov)vara asta, week trecut am fost cu ei mei la Slanic...deci m-am bucurat cat de cat de soare
In Baia Mare a plouat putin azi dar tot este cald, sufla putin vantul un aer cald care iti lipeste tricoul de piele. Prima jumatate a concediului a trecut de mult, cealalta jumatate mi-o iau in toamna, in noiembrie cand trebuie sa inceapa sotia munca, dupa maternitate.
Hehe noroc tau... ce bine ar fi fost sa stau la munte...ca in Buc faci omleta pe capota masini
La noi e racoare. chiar astazi au anuntat la stiri ca de maine/duminica nu va mai fi canicula.referitor la vacantanta, eu impreuna cu iubitul meu cred ca vom merge la mamaia in august.
Otakugirlkawaii întreabă: