1.Amabila mi se pare Floresdemayo,, cea mai draguta in vorbe din tot site-ul.
2. Aici pot sa trec multi, dar Darrio mi se pare cel mai serios.
3. Am mai avut momente de amuzamente cu mai multi dar unul anume nu imi vine, poate Tot193,, in zilele cand aveam dispute
4.Intra mai multi, se stiu ei care
5. Fanel
6.Aici intra necontestabila Just
7. -
8.Maziken
9.Te pot trece pe tine aici din cate am observat
10. Depinde in ce domenii,, putem trece cu nemiluita aici
De ceeeee?! Asta m-a lovit direct in atriul stâng. Nu sunt chiar atât de sadica, adică da, mi se umple inima de fericire cand cineva se taie in hârtie, dar totuși...
Da. nu stau rău cu entuziasmul.
Am observat,, tunare
Esti perspicace, nu gluma.
Mi s-a mai zis, cica e o calitate de-a mea!
Cu siguranță e o calitate!
Sunt constient de asta
1. Shiirayuki
2. RAY27TM
3. SareInOchi
4. NOname
5. Chiftelutacrocanta
6. AnimeLover95
7. ______
8. justanotheruser99
9. _____
10. dordecalator1
Asta e doar opinia mea, daca cineva nu se considera la categoria in care l-am incadrat, nu e vina mea, sa nu se supere pe mine.
Acolo unde am pus linie, inseamna ca nu stiu pe mineni de genul, sau nu mi-a venit in minte pe moment.
Nu găsești pe nimeni ciudat/ dubios pe site? Adică sunt o multime.
Poate nu am intalnit eu niciunul pe aici pana acum, sau cum spuneam, poate nu imi vine nimeni in minte pe moment. Apropo, vezi ca m-am inspirat din intrebarea ta, si am pus si eu una asemanatoare, dar nu foarte asemanatoare
am observat. Ma bucur cand pot fi o sursa de inspirație. Si-alta data!
1. Amabil - floresdemayo
2. Serios - suntserios
3. Amuzant - justanotheruser
4. Inteligent - toti din top 100
5. Ciudat - exista doar speciali :'>
6. Sadic - justanotheruser
7. Enervant - unul caruia i-am dat ignore :'>
8. Ironic - sleep
9. Entuziast - fata aceea Denisa
10. Fanatic? - pe la religie cred
Si tu esti foarte special (5).
O sa iau asta ca pe un compliment
bineînțeles ca așa vei face.
Top 10 nominalizări? (ok, chestia asta e foarte subiectiva, dar nu contează, ma plictisesc, deci fie ca tine)
1. Amabil- floresdemayo, denisanicoleta
2. Serios- suntserios (si numele ii spune)
3. Amuzant- Blytzlike, ToT193, UnCastravete, Divy, Personajfictiv
4. Inteligent- nu am cum sa il numesc pe cel mai inteligent, ținând cont ca nu ii cunosc pe toți, dar as spune: darrio2007, Ioandelasal, Bula
5. Ciudat- Cruce sau syd (ma mai gândesc)
6. Sadic- pas
7. Enervant- Chiftelutacrocanta
8. Ironic- LoveSleep
9. Entuziast- SareInOchi, zanacapsunica
10. Fanatic- se pune si ex-fanatic? Atunci Drimmero.
The Arsenal pe viata!
Puteam sa jur ca vei spune ceva de genul.
Dar totusi, sunt curioasa, care ar fi topul tau?
Cred ca trebuie sa-mi fac un fel de compunere in cap ca sa-l trec ca la carte, doar asteapta... am trecut si la Fanica un fel de top in genu'
Te-am inclus, stai fara griji!
compunere? Nu cred ca e nevoie. Dar daca tu așa consideri...
Si nu te teme pentru mine. Nu imi fac griji de absolut nimic momentan.
da, se pune.
De curiozitate, pe mine unde m-ai incadra?
Hmm... In mai multe categorii. Esti amuzant, inteligent (chiar daca faci pe prostul, te cunosc) uneori ai meritul de a-mi scoate fire albe, deci esti si enervant, câteodată prea serios si cam atât.
Mi-ai făcut ziua mai buna
Faptul ca reușesc sa te enervez e bonus.
?
Ai aflat ceva nou?
Uhm whatever. cum spui tu
Te-ai ofticat?
Știi ca de multe ori ciudat înseamnă interesant, nu?
Iar eu de fapt ti-am făcut un compliment.
Ce legatura are asta cu orice
Nu are, dăh
1. Amabil - Gringo
2. Serios - suntserios
3. Amuzant - justanotheruser99, AnimeLover95, JustKillMePls, NotMyFault, Claudiu1905, Divy si Doub
4. Inteligent - ToT193, Nitroblast
5. Ciudat - Chiftelutacrocanta
6. Sadic - nu vreau sa ma dau de gol ( daca citesti asta ai halucinatii, aici e doar un spatiu complet gol - poate ar trebui sa faci un control oftalmologic )
7. Enervant - Alexandra374 ( poate ca este o persoana minunata in restul timpului dar a inceput sa-mi cada mie parul la cate intrebari a pus despre caderea parului )
8. Ironic - LoveSleep
9. Entuziast - SareInOchi
10. Fanatic - Alexstudent ( mi-a dat block pentru ca a crezut ca-s psd-ista sau pentru ca i-am recomandat calmante, ce mai conteaza )
l-ai suparat pe Alex, nu gluma. Altfel nu te-ar fi ignorat. Dar asta e, unii nu sunt compatibili cu umorul... Sau orice alta formă de amuzament.
Nee, cred ca mai mult a fost faza cu psd-ul, era foarte fixat in ziua aia pe subiect.Si totusi, cu sentimentele mele cum ramane , inca mai sufar pentru block-ul ala, nu stiu daca o sa-mi mai revin of of :-
saracuta. Ai inima rupta in mii de bucăți. Uite, am o sugestie pentru tine cum poti sa te recuperezi mai repede. Ia un tub de "Picătura" (știi despre ce vorbesc, nu? Picătura ce lipește, nimic, nimic nu dezlipeste )
Nu cred ca e suficient un tub ca sa-i lipesc talpile lui Alex de tavan dar daca ar tine pentru cateva secunde si dupa ar pica m-as recupera instant.
Las ca am eu aracet. Se dezlipește garantat, deci zâmbește, il vei vedea grămadă pe parchet.
Http://data.whicdn.com/images/39594009/large.gif
Nici n-am cum sa-mi stapanesc zambetul doar gandindu-ma la asa ceva, dar apoi imaginandu-mi.
1. Amabil - AnimeLover95
2. Serios - suntserios
3. Amuzant - Decster
4. Inteligent - ToT193
5. Ciudat - chifteluțăcrocantă
6. Sadic - justanotheruser99
7. Enervant - Ray27tm
8. Ironic - LoveSleep
9. Entuziast - SareinOchi
10. Fanatic - Drimmero