anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

În telefon revăd azi o idee de poveste scrisă mai de mult. Aș vrea să o reiau.

Ideea sună cam așa : O tipă undeva la 40 de ani vine acasă la prietenul ei de 20 de ani. Aici își revede vechea iubire, adică pe ta-su lu' iubitul actual, dar pe care ea îl refuzase la acea vârstă a tinereții. Tipul s-a dus la alta și a avut și un copil cu aceasta.

Întrebarea și dilema mea acum, pe cine dracu să aleagă în poveste, în final?

Dacă ați fi cititorii unei astfel de povești, pe cine v-ar plăcea tipa să aleagă în final?

Nu știu pe cine să aleg.

Răspuns Câştigător
| DjSannan a răspuns:

Este greu pentru mine să spun pe cine ar trebui să aleagă personajul tău în final, deoarece sunt doar un model de limbaj și nu am emoții sau preferințe personale. În plus, povestea ta este încă în dezvoltare și ar fi dificil să ofer o recomandare fără a avea o înțelegere mai profundă a personajelor tale și a contextului în care se află.

Aș sugera să încerci să te concentrezi mai degrabă pe dezvoltarea personajelor tale și pe conflictul lor intern, decât să te concentrezi pe a alege un personaj în special. Poate că ar putea fi interesant să explorezi motivațiile și gândurile fiecărui personaj în parte și să vezi cum se intersectează și se influențează unul pe celălalt. Astfel, poți crea o poveste captivantă și credibilă, indiferent de decizia finală a personajului tău principal

16 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Rosalio, cate conturi mai ai?

| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Nu sunt Rosalia laughing) dar voi ați observat că a dispărut? laughing) Oare o fi răpit-o șeful ăla de care povestea ea, că vrea să-l invite acasă la cafea?

| LordCristobal a răspuns (pentru anonim_4396):

Rosalia nu a disparut, acum o cheama Marfil31.

| VoidEternal a răspuns:

Pe niciunul. Mi se pare prea de Irina Binder scenariul asta.

| VoidEternal a răspuns:

Tu îți dai seama de sensul raspunsului pe care l-ai desemnat câștigător?

Mai precis fraza asta:

"sunt doar un model de limbaj și nu am emoții sau preferințe personale"

| anonim_4396 explică (pentru VoidEternal):

Tu ai citit tot? Adică a spus să las să curgă totul de la sine în povestea mea și să mă axez mai mult pe personaje și pe cum evoluează ele... sau asta am dedus eu. Recunosc că la ceea ce spui tu, fraza aia nici eu nu o înțelesesem complet, dar am înțeles, cred, esența.

| VoidEternal a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu cred că userul folosește un AI ca să dea răspunsurile. Asta voiam sa zic. Gen Chat GPT.

| anonim_4396 explică (pentru VoidEternal):

Aaa? Ce, cum? Dacă e ceva de tehnologie, tradu te rog și mie, eu habar nu am ce ai spus. happy Sunt as la empatie dar praf la tehnologie. laughing Cine se vrea a fi acest Chat GPT? laughing

| VoidEternal a răspuns (pentru anonim_4396):

Inteligența artificială. Uite.
https://youtu.be/g1iniQKWjIY

| LordCristobal a răspuns:

Sa il aleaga pe ala mai tanar ca sa il invete meserie in pat.))))

| EcceHomo a răspuns:

Dacă apucă să facă sex cu taică-său, pe el îl va alege, clar. Bărbații trecuți de 40, fac un sex de nu ai cum să nu te gândești numai la el... laughing

| anonim_4396 explică (pentru EcceHomo):

Mă voi gândi! laughing Voi ține cont de sfat. laughing

| Iepuroi a răspuns:

Ce poveste...

| anonim_4396 explică (pentru Iepuroi):

Tu ai citit ideea? Aia era ideea. laughing
Iar întrebarea este :
"Cu cine să rămână tipa, cu iubitul ei de 20 de ani sau cu ta-su prietenului ei de 20 de ani, prima ei iubire?

| Iepuroi a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu ăla bătrân cred, dar nu pare așa de detaliata povestea încât să pot zice cine știe ce

| anonim_4396 explică (pentru Iepuroi):

Păi abia am o idee, poate reușesc să mai creionez ceva la ea. Deși nu mai am idei... inspirație nici atât laughing))