Normal vagin dar daca stai sa analizezi bine constati ca nu cuprinde tot organul sexual feminin
Scula=penis
bujie,cheie franceza, piulita, surub, filet= vagin
Sper ca te-am ajutat, e o morala din aceasta scriere.
Pai normal ca o persoana nu o poti cunoaste pe net. Si e trecatoare cea exterioara pentru ca timpul schimba fizionomia omului. Ceea ce vei iubi tu va fi sufletul.Ma refer aici la faptul ca e posibil ca atunci cand vei incepe sa umbi cu o fata poate o vei face pentru cum arata iar dupa vei ramane pentru ce este ea
Partial adevarat. Dar asta nu inseamna ca o babuta este urata. Ea nu poate fi placuta de un tanar de maxim 25 de ani doar pentru ca e trecuta de vreme, dar mosnegutul ei o poate iubi. Eu iti arat babute superbe, si bine ingrijite... Vezi? Asta e greseala tineretului. Ca are alta logica fata de cei putin mai de dinainte sa zic. Daca si eu am riduri pe frunte sunt urat? Mvai ce-ti fac tu fata tu... Am sa te pedepsex Grav!
Iar e post? Cum sa fie post?! Oi fi eu ateu poate.
Pai acum urma sa-ti spun ca-mi pica ochii in gura.
Scuze de deranj draga, ce sa-ti zic, esti si rea cu mine acum. In loc sa-mi multumesti ca ti-am tinut companie tu ma certi ca te retin. Bine bine... reao. Am fugit in pat. Stinge PC-ul si hai si tu. Te astept cu un pahar de ceai rece...
Pup pe obrajori. Sau pe frunte. Sau pe gat.
Sau pe...
/me a adormit... zzZZZ
tal4556 întreabă:
DaciaRomania întreabă: