| BubbleShoot a întrebat:

In timp ce vb cu prietena mea l-am bagat in conferinta si pe pr ei ca a vrut sa vb si el cu ea. apoi ea sa sup pe mine si el pentru ca,, nu stiu cf pe la spate,, dar chiar nu este asa nu imi plk de el nimic.doar l-am bagat in conf.Eu una cred ca am cam gresit daras vrea sa rezolv problema asta. acum prietena mea este la o petrecere cu parintii ei.si nu imi raspunde ce sa ii spun sa vorbeasca cu mine pentru ai explica totul. funda + voot! Va rog ajutati-ma! pentru ca nu vreau sa ma cert cu ea. dar chiar am fost o proasta ca l-am bagat. ce sa ii spun? :Ocryingcrying straight facestraight face Va rog mai repede daca stiti multumesc funda

2 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Daca vrei ajutor, reformuleaza in limba romana, ca asa, nu se intelege nimic din varza aia messengeriana pe care ai scris-o.

| BubbleShoot explică (pentru ardnaxur1961):

Buna:*

As vrea sa imi ziceti ce credeti este bine ceam fc sau nu.

in timp ce vb cu prietena mea l-am bagat in conferinta si pe pr ei ca a vrut sa vb si el cu ea. apoi ea sa sup pe mine si el pentru ca,, nu stiu cf pe la spate,, dar chiar nu este asa nu imi plk de el nimic.doar l-am bagat in conf.Eu una cred ca am cam gresit daras vrea sa rezolv problema asta. acum prietena mea este la o petrecere cu parintii ei.si nu imi raspunde ce sa ii spun sa vorbeasca cu mine pentru ai explica totul. funda + voot! Va rog ajutati-ma! pentru ca nu vreau sa ma cert cu ea. dar chiar am fost o proasta ca l-am bagat.ce sa ii spun? :O Va rog mai repede daca stiti multumesc funda