| Hammurabi a întrebat:

În ultima perioadă majoritatea agențiilor de știri și site-uri de specialitate au comentat apariția masivă a multor obiecte zburătoare neidentificate (OZN) cam peste tot pe glob.
Aveți vreo părere în legătură cu chestia asta?

Răspuns Câştigător
| SilentRain a răspuns:

Da, oficial vreau sa părăsesc planeta
Doarme ajuta să mă răpească extratereștrii

12 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Te referi la baloanele ce au aparut deasupra unor tari? Alea sunt cel mai probabil obiecte de spionaj chinezesc cum s-a intamplat in America de survolau deasupra bazelor militare ale alericanilor, si-o cauta cu lumanarea.

| Hammurabi explică (pentru Drimmero):

Nu. Alea-s altceva.
Au fost multe raportări OZN mai ales în emisfera sudică Australia, Brazilia și multe în zona Asiei mai ales înaintea cutremurului din Turcia,
Au mai fost și în zona nordică Suedia, Norvegia și am înțeles că astăzi au fost niște raportări în sudul Franței.

| Freya1 a răspuns:

Pot sa cred multe chesti, dar asta cu ființe de pe alta galaxie chiar cred ca sunt porcarii.

| Celcestietot a răspuns:

Chiar s-a intamplat ceva recent? Cu toata sinceritatea iti zic ca nu stiu, desi ma informez cu privire la stiri.

| Theo94 a răspuns:

O.Z.N. poate fi orice care nu este identificat si zboara cum ar fi o pasare, stol de pasari, drona avion, balon, ceva inexplicabil in prezent, etc. Bine inteles mai sunt si fake-uri.
Acum ce intereseaza pe toata lumea este acel ceva "inexplicabil" care este extrem de rar, procentual cam 1, 2, 3 % sau cam asa ceva din toate aparitiile, dar cred ca procentajul variaza in functie se perioada.

| FilipSorin a răspuns:

Nu exista ozn, extratereștri din astea, sunt doar inventii

| Hammurabi explică (pentru FilipSorin):

De ce?
Știi tu cu certitudine tot ce a creat Dumnezeu în universul ăsta? (ca să vorbesc pe limba ta)

Răspuns utilizator avertizat
| Hammurabi explică (pentru DracuIa):

Știu că sunt oameni care se ocupă numai cu asta. Dar n-o să ne spună nouă, n-or să facă public.
Noi vom afla probabil peste 30 de ani, poate nici atunci.

| FilipSorin a răspuns (pentru Hammurabi):

Da, e o invenție a oamenilor, Dumnezeu a creat omul nu eztracterestrii si astea, astea sunt basme, povesti

| Hammurabi explică (pentru FilipSorin):

Si dacă totuși există extratereștrii? Cine i-a creeat?
OZN-urile sunt reale. Pipăibile.
Citește despre evenimentul Roswell. Și nu numai.
Nu poți nega ceea ce există.

| FilipSorin a răspuns (pentru Hammurabi):

Si cine le-a creat?