| PalasLarisa1996 a întrebat:

In ultima vreme am foarte multe evenimente neplacute...ca si:
-decedarea unei femei care imi era ca si o mama
-note mici la scoala
-certuri cu profesori
-despartiri pe urma carora sufar...etc
Ce as putea face? Nu mai suport modul asta de viata

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! happy
Pai voi incerca sa iti tratez problemele pe rand, din viziunea mea, bineinteles.
In legatura cu prima, se duc persoanele rand pe rand.Se zice ca moare cineva ca sa se nasca altcineva.Incet,incet toti ne ducem, mai devreme sau mai tarziu.
Notele nu conteaza foarte tare, daca ai valoare o vei arata in viata.
-Certuri cu profesorii.Ar trebui sa incerci sa te abtii cat poti tu de mult si sa comentezi doar daca drepturile iti sunt incalcate abuziv,sau daca esti nedreptatita in mod clar.
Despartiri (poate si impacari, cine stie). Lasa, important e sa iti gasesti persoana potrivita candva si gata.
Si eu trec de cateva luni printr-o perioada destul de dificila, e greu sa facem fata cand toate problemele parca se napustesc asupra noastra, stiu.Tocmai de aceea iti doresc multa putere de lupta, roaga-te la Dumnezeu sa te ajute si nu iti pierde speranta, asculta melodii vesele, etc.Bafta! :*

4 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Multumesc pentru funda! happy

| Narfundo a răspuns:

Inveti la cfr? Asta ar explica cate ceva.Totusi laurita draga.Nu-ti inteleg supararea.Note mici si certuri cu profesorii au majoritatea tinerilor din ziua de azi.TE SIMTI SPECIAALA? Ce sa faci acum ..Invata din greseli.Asta facem toti. Dumnezeu cu mila

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa suporti? Cum e viata de fapt? Grea, dura, nedreapta?