| FesCuDungi a întrebat:

In ultima vreme facand cunostiinta pe net cu alte fete cand le intrebam de genul de film preferat, majoritatea au raspuns ca filmele horror! intrebarea mea: chiar va plac genul asta de filme? sau spuneti asta doar ca sa nu pareti"slabe", daca pot sa spun asa, (la caracter)?

6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Omule...din experienta iti spun
majoritatea fetelor considera filme de groaza supreme,, stiu ce ai facut asta vara.si unele chiar scary movie,,
daca este sa le arati un film de gen the exorcist raman socate pe viata

| dreamgirl16 a răspuns:

Nu,chiar ne plac,mie chiar imi plac,insa nu alea scarboase! Ma uit pe discovery sau unde naiba,la chestii cu exorcism si tot felul de chestii si chiar imi plac,si ma uit noaptea,desii ma sperie!laughing eu una nu zic asta ca sa nu par slaba,sunt extrem de sensibila dar la caracter, nu iti doresc sa ma enervezi sau chestii de gen!:* eu asa sunt, parerea altor fete nu ti``o pot spune!:*

| AlexJX90 a răspuns:

Majoritatea zic ca le plac filmele de groaza doar ca sa nu para slabe dar daca le arati cum a zis si apache filme gen the exorcist si dinalea numai cu sange si monstrii urati chestii din astea creca ti s-ar sparge si termopanele la cat ar tipa de frica. Poate chiar s-or uita la filme de groaza dar poate la dinalea mai "slabe" in care numai muzica pare infricosatoare in rest intamplari infricosatoare 10% daca sunt happy.Sau mai sunt niste fete care le-am auzit eu ca cica ele asculta rock din ala nebun de unde cand s-au dus prin parc eu stateam ascuns pe langa tufe si surpriza: bagau manele la greu angry. Cand eu am iesit nervos de langa tufisuri si am strigat odata (va omor cu tot cu manele) ele faceau "Ce manele? De unde manele?" si faceau incontinuu semnu rockului adica \m/ dar dupa ce ca mai eram nervos la culme ma mai faceau si prost in fata adica eu le-am vazut si auzit ce ascultau si ele o dadeau tot cu rock si sa nu ziceti ca poate ascultau si rock pentru ca eu le-am spionat prea bine si de ce le-am spionat? Pentru ca e prea ciudat mai ales la fete sa fie prea insistente cu semnul rockului iar eu urasc manelistii si cam banuiam eu ceva PS: le-am spionat nu ca sunt disperat ci pentru ca una dintre ele e iubita prietenului meu si el m-a rugat happy

| DعeutZa a răspuns:

Mie una nu imi plac filmele horror.

| PurityBecameBlasfemy a răspuns:

M-am uitat la Exorcistul, la Saw aproape toate hmmm daca stai sa analizezi din aceste filme poti invata ceva.nu te sperie

| patrigalatean88 a răspuns:

Hmmmm
ne plac
dar nici chiar asa
in general daca ar spune adevarul o fata ar include in top 5 filme 3 comedii, poate 1 horror si unu romantic