Eu nu vad in asta ceva normal, bine este normal sa-ti ajuti persoana iubita dar chiar sa le faci tu pe toate e chiar dezastru, parerea mea. Cand o sa ai un copil, ce o sa faca sa stai acasa si sa ai grija de casa si de copil?
nu accept asa ceva. Femeiea e o femeie si trebuie sa-si cunoasca "temele" unei case, unei famile, copii etc.
Daca te pune sa faci toate astea prietena ta, e absolut normal.Anormal, ca sa nu spun imposibil, ar fi sa te punem noi!
Este ceva foarte normal intr-o relatie. Dar atunci cand va iubiti cu adevarat si locuiti impreuna. E normal ca partenerii sa isi imparta sarcinile casnice. Frumos ar fi sa faceti impreuna aceste lucruri. Ar trebui sa iti faca un instructaj la inceput si sa te dadaceasca.
@scumpikkk Dar eu cand am prins-o cu prietenul meu trebuia sa ma supar si s-o pun la spart lemne?
Nu cred ca o face din rautate, ce din lipsa de timp; asadar, iti asumi niste responsabilitati, e ceva normal...
Totusi, decat sa te pun la treaba... mai degraba te-as pune sa faci cu totul altceva)
Da! Impartirea in mod echitabil a sarcinilor fiecaruia, este unul dintre secretele succesului, armoniei si longevitatii unui cuplu!
La partea cu vasele si rufele nu sunt de acord.:p sincer. pentru ca asta e responsabilitatea unei fete.[nu ca un baiat nu ar fi in stare sa le faca]. hai sa zicem ca la aspirat e mai greu putin ca na`. trebuie sa stai aplecat [etc]. intr-un cuplu responsabilitatile se impart dar asta nu inseamna ca trebuie sa le faci tu pe toate si ea sa stea sa admire. intr-un fel mi se pare normal iar in altul anormal. ar trebui sa ai si tu un cuvant de spus in fata ei.nu?
Sunt lucruri care trebuie sa le faci din bun simt, iti iei sotie, nu servitoare!
Este normal! treburile trebuie impartite este normal sa iti ajuti persoana iubita nu?
Da si eu te-as pune sa faci asa ceva!
Normal si la cratita, te-as trimite, eu de ex cand am fost in spital, cine crezi ca a facut papa acas? murea si el si ei si copii de foame daca nul dresam
Da, mi se pare normal. Cand fac curatenie prietenul meu ma ajuta mereu, fara sa ii spun eu ce trebuie sa faca, stim amandoi dinainte.
Eu zic sa zici mersi ca ai scapat doar cu-atat , si sa multumesti si ca s-a inventat aspiratorul si masina de spalat, altfel...
Spor la treaba!
Logic...si baiatul trebuie sa faca treburi casnice nu numai fata, trebuie impartite in mod egal sarcinile.
succes
De ce nu? nu mi se pare cine stie ce.adica...mi se pare normal ca sarcinile sa fie impartite in mod egal intr-un cuplu (: ca nu sunteti cu nimic mai presus de cat noi, si vice-versa.mai sunt si alte treburi in afara de spalatul vaselor, al hainelor si al datului cu aspiratorul.si banuiesc ca alea le face ea.nu?
Eiii dar acum o ora ai pus intrebarea legata de fata cu prima intalnire
deci iti inseli prietena
poate ea stie faptul
si drept pedeapsa faci pe gospodina
Da este ceva normal, sa mai faci si chesti de femeie, pregatestei si masa sau sa o impresionezi o inviti la restaurant
Toate trebuie impartite nu doar alea nocturne. E ceva absolut normal sau vrei sa spui ca este greu sa pui niste rufe in masina?
Buna!
nu e normal, eu daca eram in locul tau chiar nu acceptam asa ceva.
Te cam manevreaza dupa parerea mea, ar trebui sa iei anumite masuri!
bafta!
Pai nu mi se pare ceva anormal, cat timp si ea face treaba in aceeasi masura, daca ti se pare ca exagereaza spune-i asta
anonim_4396 întreabă: