Te-a cenzurat cum ca nu s-ar permite pirateria, tu intreband de unde e sa le iei, cam asta ar insemna pentru ei.
Asa e si pe softpedia. Daca vb de un soft in afara de a-l cumpara, nu e permis.
Dar daca am cumpara toate filmele si softurile, am vinde casa si nu ne-ar ajunge banii de fapt mai ales noi romanii.
Ar trebui adaptate preturile conform veniturilor pe zone pe glob, altfel se incurajeaza pirateria! Si evident la achizitie prezentat buletinul sa se stie ce cetatenie ai, ceva de genu cumva.
Si oricum la cate miliarde iau ei din vest si SUA si tarile dezvoltate, ce mai conta ca lua si romanul un soft piratat sau un film?!
Aia au bani sa ia, romanul, rusu si altii nu.
Se gandesc doar la miliardari, dar nu si la oamenii de rand.
Zic asa ca si idee doar, faptul ca se mai pirateaza face doar sa nu fie ei si mai bogati decat sunt, atata tot.
Dar nu zice nimeni "daca vrei sa vinzi pe piata rusa, romaneasca, nu vinzi cu mai mult de".
Asta e sistemul in care traim, in capitalism doar bogatii conteaza, asta e si doctrina de fapt!
De dezvoltat nu te lasa sa te dezvolti ca sa nu le faci concurenta economica, si uite asa, ramanem amarati unii dintre noi adica tari, dar au pretentia sa dai 50 de euro pe un joc.
Ce poti face contra acestui lucru? Sa pice sistemul de dreapta, si atunci nu mai exista legea cu pirateria, mai in gluma mai in serios spun.
Ca forumurile interzic pirateria de frica legilor, nu ca ii doare pe ei de miliardari, ca si ei sunt tot oameni de rand, cei cu forumurile multe din ele.
Ca legi pentru bogati se fac, doar pentru cei de rand nu.
Deci nu e abuz din partea adminului, respecta si el niste reguli, ca aia e. Ca daca nu respecta, s-ar putea sa nu mai ai forum sau sa ai si alte belele.
Marea problema e ca nici de cumparat nu le gasesti filme, seriale, etc! De asta nu mai zice cineva.
De ex trackerele cu filme, daca ai acolo 500 de filme moca, sa faca si astia site oficiale cu aceleasi 500 pe bani!
Macar sa le poti cumpara daca vrei.
Eu chiar as pune intrebarea "unde pot gasi serialul x de cumparat? Sau filmul x".