Roșiile se mai numesc si TOMATE. Completează T si O si poate nu toate celelalte litere sunt bune. TOMATAPICA
Să văd ce pot face. O să re-verific toate celelalte litere, deşi mi se par bune.
Sigur e din patru, nu greşesc şi eu tot mereu. Şi, da, ateul era cel vizat. Mi se pare foarte hoaţă definiţia. M-a surprins în mod deosebit că ai găsit vameşul, pe care eu nu-l văd deloc ca fiind uşor; mai ales că nu îţi dădusem nicio literă. În fine, ce zici, acum, aruncând o privire peste toate? Să mai zică cineva că românii sunt un popor de proşti Acum, sigur nu în asta constă inteligenţa unui popor. Totuşi, capacitatea de a formula astfel de definiţii spune şi ea ceva.
Hai să îţi mai dau una şi gata. "Fluture remarcat prin culoare (3 cuv.)" - zece litere.
Nu stiu.
"Tabla de sah" e singurul fluture din trei cuvinte pe care il stiu in limba romana, dar ar fi prea simplu.
Si nu am zis niciodata ca romanii sunt prosti. Ba da, am zis o data, si mi-a parut rau.
Oricum inteligenta unui popor nu se afla in jocurile lui de cuvinte si definitiile nu sunt greu de facut. Greutatea consta in a le aseza in careu pe verticala si orizontala.
Ma bucur ca te-am reintalnit.
Nici pe departe nu a fost o aluzie la faptul că ai fi zis tu ceva cândva. Îmi pare rău dacă s-a putut înţelege şi aşa. Aveam în minte cu totul altceva, blamări la adresa românilor ca popor, pe care le aud nu se puţine ori în viaţa reală, dar şi aici pe site. Românii nu sunt deloc proşti. Dacă ne gândim numai în domeniul IT cât sunt de isteţi...Nu sunt ei de nivelul americanilor, dar oricum, faţă de cei de pe aici de prin zonă stau foarte bine.
Fluturele remarcat prin culoare era "stil de înot" Sper că ţi-au făcut şi ţie plăcere aceste câteva definiţii. Mă bucur să te revăd. Am avut uneori nişte teme la care chiar aş fi vrut să aud (văd) şi părerea ta (moartea lui Kennedy, de exemplu, dar nu numai).
Şi uite aşa, am mai încheiat o săptămână de mari realizări Stay out of trouble!
Poate vreodată ne putem şi întâlni, că eu mai traversez uneori oceanul. Sau poate vii tu pe aici, cine ştie.
anonim_4396 întreabă: