Nu dar de ce crezi că sînt aceleași întrebări și pe deasupra și stupide c-am care ar fi ele?(Întrebările stupide?)
Ma gandesc ca poate oamenii sunt membrii noi pe TPU si nu prea stiu cum sa "utilizeze" site'ul.Cine mai sta sa caute intrebari? Scrie alb pe verde in stanga "Pune intrebarea ta aici" ceea ce e foarte rapid
Intrebarile care se repetea, sunt puse de persoane diferite, pentru fiecare e o intrebare noua, subiectiva.De exemplu chiar si observatia ta, zilele astea am mai intalnit o intrebare cu aceeasi tema, multimea intrebarilor intuile. Iar cele pe care noi le calificam intrebari stupide, din lipsa de ocupatie, de divertisment etc. majoritatea sunt puse de cei cu varste intre 9-16, 17 ani.Nu putem sa le trecem cu vederea, sa ii ignoram, ori sa le raspundem "la misto", in speranta ca vor parasi site-ul, fiindca sunt intrebari care poate noi le catalogam "stupide", dar poate ei chiar au nevoie de acea opinie.Fiecare e liber sa isi aleaga intrebare in functie de categorie, exista intrebari pentru capacitatea fiecaruia.
Da . Sunt multe intrebari prostesti pot sa zic. Si sa stii ca nici eu nu prea am mai intrat pe TPU din cauza asta.
Din dragul de a ajuta asa cum pot, trec cu vederea unele probleme si merg mai departe, sunt si altii care au nevoie de un sfat, o vorba buna si merita.
Sunt de acord cu "nuconteazabree"... oamenii au devenit tot mai comozi.Si nic eu nu prea am mai intrat pe TPU de mult timp deoarece in loc sa primesc un raspuns serios sau la obiect, primesc tot felul de indicatii stupide sau ironii si "mistocareli" ca sa le zic asa, pe limba lor.
MadaAwwr întreabă: