EEEEte, am primit calificativ de stupid si l-am dat inapoi... da ce! dupa fapta si rasplata, Moneyandfame are dreptate ar trebui sa numai punem atata importanta pe un calificativ amarat(pun pariu ca iar primesc,, stupid" de data asta nu il mai dau inapoi uite NEAH! sa crape in doua ala care imi da, ca el =stupidul stupizilor)
Am si eu o intrebare pentru tine Crucified. Tu te-ai suparat pe Bro intr-o zi si l-ai inzestrat deodata cu zeci de stupide. Te-ai amuzat? Nu te-a dus bibilica? Astea-s expresiile tale de altfel
Astept nu nerabdare raspunsul Maica
@Crucified_Countess eu am raportat mai departe, iar cei care abuzeaza de buton, li se ridica dreptul de a vota "Cineva" e in atentia Judecatii TPU
A daa recunosc faza cu BRO. a fost un caz special. dar daca te uiti la stupizii mei nu cred ca i-am dat pe nedrept
Nu am stat sa analizez, dar cu siguranta nu cred ca Bro sau alta persoana de pe aici ar fi meritat 10 de stupide intr-un interval asa de scurt; presupun ca nici raspunsurile nu le citeai, bifai direct.
Nu e treaba mea dar acum cu postul asta am feeling-ul ca ''hotii striga hotii'', understand me senorita?
Flav..intr-o alta ordine de cuvinte..aici nu e vorba de mine! ca daca era asa..ma puneam in cap de lista.
Voua chiar va pasa de calificativele astea.Va macina ca pe cafea faptul ca lumea va da stupid.Cred ca stati langa calculator si fierbeti, injurati lumea in gand si va "razbunati" si voi pe altii.Batalia pentru primul loc, ha?
Si de ce se agita lumea cu stupidele astea? Nu este nimeni perfect!
Mie mi-ar face placere ca cei care dau stupide, sa justifice si de ce considera raspunsul stupid. Dar, in privat
Recunosc ca am facut-o.adica ca am dat stupid nejustificat. dar s-a intamplat o data si da.nu m-a dus bibilicaa... dar in fine nu astept sa-mi fie luate cuvintele asa cum sunt spuse(deja au fost rastalmacite)chestia e ca am dat odata un raspuns cu polutiile nocturne da e funny si am luat definitia, etc si ma trezesc cu 2stupizi.pai dc? daca aia asa era? si acum la BRO la faza cum dormiti... daca eu dorm goala...asta e...
Flav. te rog sa nu ma menajezi doar pentru ca am vb pe mess... daca nu ne cunoastem face 2 face = cu zero. astept raspunsurile alea "acide" caracteristice tie... din pacate le vad abia maine pe la pranz ca acum ma duc si eu acasa...
Deci, dupa ce ti-am spus ca nu vreau sa mai intervin pe theard-ul asta, imi vad numele.
N-am decat sa-ti spun doar 2 vorbe care ti le-am zis si pe mess, si acelea faptul ca te-ai auto-demascat, auto-jignit. Prin asta, ti-ai redus din credibilitate, ceea ce, chiar daca ''you don't care'', o persoana echilibrata e cea care are o anumita verticalitate.
Nu-s de acord deloc cu ceea ce ai facut din 2 motive :
1. esti aici pentru a ajuta sau pentru. a-ti numara stupidele si cine ti le da?
2. pentru. a denuntza, sau a avea un mesaj trivial, ironic, acid cum ai vrut tu, inseamna sa nu ai parte de el, sa fii din postura de bun-samaritean. Tu din pacate, erai din partile implicate fiindca ai procedat la fel.
Ia-le ca pe niste sfaturi, nu vreau sa te atac, nu vreau sa te menajez. Faptul c-am vorbit si pe privat imi confera statutul de a rezuma numai la a desprinde anumite luminite si nu de a le periclita la maxim.
Pentru mine ''pravalia'' asta s-a inchis, inchid cortina si atat pe acest theard.
Sper doar sa-ti fie invatatura de mine, sa stii sa invetzi din greseli si sa judeci cu aceeasi cantitate afirmatiile tale.
Si cine esti tu sa-mi zici mie pentru ce sunt aici? Nu te-a pus nimeni cap de site! ca sa te "auto-sesizezi"? si.nu mi se par nici sfaturi nici.altceva.m-ai dezamagit. dar ce conteaza.pentru asta exista internetul.
Countess, ai dreptate, dar nu-ti bate capul! Chiar nu ai de ce. E doar un site, sunt atatea probleme in viata de zi cu zi incat nu se merita sa te enervezi pentru niste stupizi.
@supersx - fara sa vreau am observat ca si cei care au curajul sa spuna pe site ca prefera rock-ul sunt votati "de bine". M-am amuzat teribil sa constat ca toate, dar absolut toate raspunsurile de la o astfel de intrebare erau votate cu cate 2 stupizi.