Daca familia mea este sanatoasa si reusesc sa-i fac sa fie mandri de mine, atunci ma pot considera fericit.
Ai vb foarte frumos, bv.
Multumesc.
Eu astept un copil (poveste lunga) si asta pe mine ma face fericita.
Un copil? ce fain. atunci e bine daca asta te face fericita, macar ai un scop si un motiv de fericire
Pai da il astept de azi de dimineata, si sunt foarte nerabdatoare, e nepotul meu, (fiul surorii mele), dar inarzie, pentru ca masina lor a facut pana asa ca inca il mai astept
)) Pai nu tu astepti? Adica nu o sa nasti?
Nu, el e nascut si are 8 ani
Ai un copil de 8 ani?
Da, nepotul meu de 8 ani vine din Bucuresti la mine, si eu il astept.
Pai si de ce te face asa fericita, ca vine un copil mic la tine?
El e universul meu, l-am crescut cand era mai mic, cand sor-mea facea treaba in Italia, si ca si copilul meu.
Aaa ce draguzt, bine atunci iti doresc multa fericire alaturi de el.
Mersi :*
Martin Luther spunea: "Multe lucruri am ţinut în mâinile mele şi pe toate le-am pierdut, însă toate pe care le-am aşezat în mâinile Domnului încă le mai am."
La fel si tu:
"Pazeste dar legile si poruncile Lui, pe care ti le dau azi, ca sa fii fericit, tu si copiii tai dupa tine, si sa ai zile multe". (Deuteronom.4:40)
"Cinsteste pe tatal tau si pe mama ta, cum ti-a poruncit Domnul Dumnezeul tau, ca sa ai zile multe si sa fii fericit".(Deuteronom.5:16)
"Cine cugeta la Cuvantul Domnului gaseste fericirea, si cine se increde in Domnul este fericit." - (Proverbe.16:20)
(Ieremia.22:16)
Pe mine m-a face cel mai des fericit când ii vad pe alți fericiti si eu am trecut de curând printr-o pasa proasta sau mai ascult melodii de la deuce