| Cscern a întrebat:

În urmă cu două seri, am ajuns de la muncă cu două ore mai devreme și mi-am prins logodnica în pat cu un alt bărba. S-a lăsat cu bătaie. Eu i-am tras ei un pumn peste față și am aruncat-o în fosa septică și a decedat la scurt timp așa că, am căzut de comun acord cu amantul ei și le-am explicat anchetatorilor că noi am am chefuit împreună toți 3 iar ea a ieșit afară subit la o țigară, s-a dezechilibrat și a căzut în gol în fosa septică iar acum îmi este frică să nu cumva să iasă adevărul la iveală pentru că nu suport ideea de a intra la închisoare. Între timp, am aflat că azi dimineață cel cu care logodnica mea m-a înșelat a fost găsit spânzurat la marginea satului unde noi locuiam, în condiții suspecte. Doar atât pot să vă zic deoarece sunt mă aflu într-o stare fizico-psihică alarmantă și știu că eu, personal, l-am lăsat după incident pe acest tip lângă pădure, cu căruța, el fiind într-o stare avansată de ebrietate, la fel și eu. Problema este că în drumul lui către casa părinților lui, îmi aduc puțin aminte că eu i-am tras cu coada de la topor în cap și a sângerat iar de acolo nu mai țin minte absolut nimic, nu știu de ce. Îmi este frică de ce e mai rău. Ajutați-mă, vă rog din suflet, cu un sfat!

3 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Troll lvl 0

| Violleta2022 a răspuns:

Troll!

Poveste de 2 lei, inventata si ireala!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă povestea ar fi reală, ai posta-o aici, cu riscul de afi identificar ca să faciapoi 20 de ani de închisoare, chiar dacă ești anonim? Nu. Sfatul este să mai citești și să începi să scrii nunvele polițiste.

Întrebări similare