Cel mai bine amandoua. Dar daca trebuie sa alegi... Atunci... Pai daca esti inteligent te poti da drept destept
Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi.Esti destept daca stii care jumatate! Deci trebuie sa fii si inteligent si destept.
Eu cred...ca e bine sa fii inteligent, deoarece aceasta reprezinta o virtute ce cuprinde alte caracteristici precum:diplomatia, indemanarea si dibacia. Huh #:-s... ce raspuns pe capul meu. Dar da, asa cred.
A fi destept inseamna sa stii multe, a fi inteligent inseamna a sti cum sa pui inactiune desteptaciunea...
Pentru mine e important sa fiu considerata de lume desteapta chiar daca sunt inteligenta.
by zu
Inteligent pentru ca stii sa pui si in practica ceea ce inveti. Doar cu teoria, nu se descurca nimeni in viata
Si eu cre ca e o diferenta de nuanta.pentru mine desteptaciunea reprezinta gradul de cultura, in timp ce inteligenta reprezinta capacitatea de a reactiona, de a te descurca, in situatii noi, neprevazute.cre ca-i mai importanta inteligenta, pentru ca degeaba esti cult daca nu stii sa profiti de ceea ce-ti pune la dispozitie viata. oricum desteptaciunea fara inteligenta nu poate aluneca decat spre infatuare(si-s cateva cazuri pe acest site).
Cu inteligenta te nasti (e nativa), ca sa fii destept trebuie sa inveti.
Gheorghe_Puiu_Nitescu_1948 întreabă: