Acela le este nivelul prietene. Ma bucur pentru faptul ca ai ramas un romantic incurabil.
Bafta!
Fiindca in majoritatea barbatilor salasluieste o latura violenta, de macho. Asta nu inseamna ca toti sunt agresivi. Le place insa sa creada ca ei sunt cei mai tari.
Pentru ca multe femei nu merita nici macar o floare.
La felul in care sunt nu merita nici macar un scuipat.
Si faptul ca tu ai gasit o femeie minunata si ai o casnicie de 25 de ani.asta nu inseamna ca toate femeile sunt la fel...
Si eu tot la fel sunt.
In viata mea nu am lovit vreo fata, femeie(nici macar in joaca).
Ai 25 de ani de casnicie. Felicitari, multi ani in continuare. Eu abia am 20 de ani de viata. Mie nu-mi vine si nici nu mi-a venit sa rad gratie acestei "sintagme", ci imi da de gandit. Nu stiu de ce rad ceilalti, dar tind sa cred ca este o ironie la adresa "sintagmei". Adica, nu sunt de acord cu ea, pentru ca aduce femeii gingasie si-n final respect, din partea barbatului... Ei nu sunt de acord cu asta, chiar daca ar trebui sa fie.
Contrat opiniei generale, femeile in subconstient vor barbati agresivi, pentru ca intervine instinctul de protectie, putere.
Am citit saptamana trecuta un studiu al celor mai agresivi soferi in trafic din UK, si pe primul loc erau posesorii de BMW-uri. Acu, tu avand 25 de ani de casnicie ai cam pierdut legatura cu noua generatie si cu ce asteapta ei. "Ai masina/Ce masina ai" e printre cele mai dese intrebari puse de catre fete, si BMW-ul faca impresie puternica.
Apoi, daca ii mai da cate un dos de palma din cand in cand... asta este, dar macar se simte protejata
Rad cei cinici si care, fie n-au iubit niciodata, fie au fost tradati in dragoste din motive la care sunt ei insisi partasi. Dar toti cei care rad astazi vor plange maine.Fiindca cu ce masura dai, cu aceea primesti si in existenta exista un echilibru. Iar cei care pun etichete, fie barbati, fie femei, vor fi etichetati la randu-le.Fie si numai pentru faptul ca poarta si aduce pe lume viata, o femeie nu trebuie atinsa nici macar cu o floare.
Pot s-o ating cu coada trandafirului? Apropos, cine canta la tine in casa? Sunt curios.
@nony.in casa nu trebuie sa cante cineva...
Trebuie sa fie armonie si intelegere...nu trebuie sa fim ca pe vremea comunismului cand trebuia neaparat sa conduca cineva.
Ambii parteneri trebuie sa fie egali.
Valy - ce e aici? ¨ Adunarea barbatilor non-violenti ¨? Fii serios, eu nu m-am legat de egalitatea in drepturi. Daca tu ai lipsa de cojones, si putulica ta o pui la egalitate cu pasarica ei, e treaba ta.Eu imi conduc familia dupa reguli proprii. Daca vreau sa cant, cant pana imi crapa faringele si laringele.Probleme? Sunt comunist?
Corect nony@. fiecare isi conduce familia.si apropiatii dupa propriile reguli.
Nu are rost sa ne certam de aiurea.
Fiecare are dreptul de a gandi si a actiona in felul sau.
AndreeaZM întreabă:
anonim_4396 întreabă: