In viata inveti de la toti cate ceva. Lectiile cu adevarat dure le primesti atunci cand te astepti mai putin si de la cine te astepti mai putin.Si asta e trist, pentru ca mereu trebuie sa fi in garda, pregatit de orice de la oricine
Da, de cele mai multe ori inveti cum nu ar trebui sa fii, dar uneori, oameni pe care ii detestai pot face gesturi de o frumusete extraordinara din care ai multe de invatat.
Este adevarat din rautatea altora te faci mai frumos si mai inteligent nu e stupid cea ce spun ai sa iti dai seama...cred ca ai vazut floarea de nufar cum creste? intr-o baltoaca urata si ce frumoasa e
Normal ca da. Poti invata din orice experienta si de la orice fel de persoane. Ai grija insa ce inveti. De exemplu, de la cineva care ti-a facut rau nu e bine sa inveti sa faci si tu rau, ci e bine sa inveti sa nu faci rau, pentru ca ai putea face alte persoane sa se simta cum te-ai simtit tu.
Normal...pay "invata din greselile altora"... da' ai grija eu la 10 ani am invatat sa fac misto de prietena mea.... da mai tarziua mi-am dat seama la ce se refera proverbul
anonim_4396 întreabă: