Am avut 3 relații, iar toti trei aveau o chestie in comun.Parintii lor erau divortati, iar unul dintre părinți + un frate erau in aceias regiune a tari.Ca si cum eu sunt din cluj, băieții cu care am fost tot de acolo dar fiecare dintre ei aveau tatal sau mama plecati in Timisoara in urma divorțului.
În clasa a 5-a sau a 6-a in cartea de engleza am gasit o lecție despre infractori, erau poze cu buletinele unor infractor printre care am gasit si o poza ce semăna izbitor de mult cu poza tatei din buletin din tinerețe.
Si multe altele.
Ce curioasa as fi eu si de restul.Dar na poate nu ai timp sa scrii dar o data cand vei avea timp si chef mi-ar placea sa-mi scrii ori aici ori in mesaj privat.
Da,am simtit presimtiri ciudate care apoi s-au intamplat, nu am crezare lor atunci, ce sa spun mai mult
Exista cauza si efect de obicei. Daca 2 atomi de hidrogen si unul de oxigen se unesc, nu este o coincidenta ca formeaza apa.
Nu la asa ceva m-am gândit.
Mie mi s-au intamplat, dar nu le pot numi coincidente, ci evenimente.
Nu chiar, caci prin Iisus putem fi mantuiti.
Dumnezeu nu pedepseste, ci propriile actiuni te duc acolo unde iti este locul. Criminalii ajung la inchisoare, nu? Oamenii stiu ce este bine si ce este rau, fiecare va raspunde pentru ceea ce a facut, caci nu este necuvantator, nu esti de acord? Nu oricine spune Doamne, Doamne, va intra in Imparatia cerurilor. Cerceteaza scripturile, caci nu este simplu sa ajungi acolo sus.
Actiunile acumulate pe parcursul vietii carnale te duc in viata de apoi unde iti este locul. Daca nu te nasti din nou, nu ajungi unde este bine. Minuni? Mi s-au dat si am facut si eu, dar nu intru in detalii.
Raule, vezi ca doar DUMNEZEU stie daca mai sunt in Cartea Vietii, nu decizi tu in locul Celui Preainalt. Pocaieste-te, caci exista viata in afara corpului!
Va dau un exemplu de coincidență ca sa vedeti cam la ce ma gandesc.Eu nu prea imi simpatizez vecinul meu de vizavi.Si nu stiu cum se face dar indiferent la ce oră dau sa ies din casă exact atunci iese si el. Daca la 6.30 ies din casă atunci iese si el dacă la 12.15 minute ies atunci iese si el sau dacă ma întorc acasă din oraș la orice oră fix atunci iese si el.
O fi vreun stalker
Lol este de ocupatie bijutier dar e foarte inalt la peste 1.90 cm.
Slenderman atunci, nu stiu
Poate ca soarta vrea sa va spuna ceva
Un alt exemplu de coincidenta caci in liceu am avut un profesor pe care l-am indragit foarte mult.Pe vremea aceea era neinsurat.Pe urma la citiva ani dupa ce am terminat liceul s-a insurat, dar nu stiam cu cine.Cand fata mea a ajuns la liceu pe cine credeti ca a avut de diriginte? pe sotia profesorului meu indragit! cam la astfel de coincidente m-am gindit.
O alta coincidenta interesanta din viata mea este ca in blocul de vizavi unde locuim a stat un baiat cu exact acelasi nume si prenume ca baiatul meu ei au devenit prieteni pe cand baiatul meu era in clasa 8 a si sunt si in ziua de azi cei mai buni prieteni diferenta de varsta intre ei fiind de 4 ani baiatul meu fiind mai tinar cu 4 ani ca prietenul sau.(si nici nu are alt prieten decat pe acesta)
nero2001 întreabă:
anonim_4396 întreabă: