Sunt doar vise... Exista o sumedinie de situri in care iti pot,, talmaci '' visul, absolut toate in mod diferit.
Eu zic sa nu dai importanta prea mare acestui aspect
Probabil, cu cat se apropie mai mult inceperea scolii, te face sa te gandesti la colegii tai.
Visele sunt influentate de starile, fricile, sentimentele noastre.
In cazul tau a fost frica de a nu te uita la el pentru a nu-si da seama ce simti pentru el. Tu il iubesti, dar nu inteleg de ce iti este frica. Spune-i ce simti si vei stii ce sa faci pe viitor, este cel mai bine
A fost un vis, in vis se pot intimpla diferite lucruri, depinde in ce stare te-ai culcat. Eu tot am patit asa ceva, m-am speriat, e clar lucru, dar nu am acordat atentie la el.
Îți e frica sa ii spui in fata ce simți pentru el. In vis subconstientul lucrează si ai visat acest lucru deoarece ți s-a imprimat pe creier frica de adevăr.
In vis frica de a-i spune edevarul s-a transformat in incapaciatea de a-l vedea.
Nu e nici o problema daca îți e frica momentan dupa un timp vei capătă curaj si ii vei spune.
BAFTA
Daca colegul asta a tau este si real inseamna ca ar putea tine la tine fara ca tu sa stii, incearca sa ii spui ce simti e cel mai bine, mult noroc