anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ziua de azi e "cool" si "misto" sa dai 3 beri pe nas in 20 de secunde. Nu pot sa zic ca e ceva prostesc, daca nu mi se pare mie asta distractie nu inseamna ca nu trebuie pentru nimeni, dar ma intreb, tineretul din ziua de azi care vede bautul ca distractie ( club, petreceri etc ) sunt ei betivi de maine?

19 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

E prostesc, atita vreme cit o faci cu niste tractoristi intelectual. E cool si misto sa dai pe nas 12 beri in 6 ore cu niste oameni de calitate.

| RAY a răspuns:

Nu poti generaliza, dar nu vad nimic rau in a bea bere

| sublime89 a răspuns:

Au sanse mari sa fie. Daca nu ei, atunci cine?

| OoBunnyoO a răspuns:

Nici eu nu cred. Evident depinde de fiecare persoana in parte. Dar pana la urma este o etapa. Multi trec prin ea si apoi o depasesc, iar altii raman in ea tot restul vietii. laughing
Dar este important sa experimentezi putin si partea asta. Daca nu te distrezi deloc la tinerete, s-ar putea sa te trezesti mai tarziu cu o criza de varsta mijlocie putin ciudata. laughing

| anonim_4396 explică (pentru OoBunnyoO):

"Daca nu te distrezi deloc la tinerete" fiecare dintre noi avem pareri diferite despre distractie. nu am inteles niciodata de ce la multi distractia = alcohol. am vazut ca la multi pe atunci mai ales barbati isi cumpara masini sau motociclete rapide si primul stalp al lor este laughing

| OoBunnyoO a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, asa este, evident, fiecare cu distractiile lui. Dar si alcoolul trebuie experimentat, la un moment dat. Cred ca este oricum mai bine la tinerete decat la batranete. Si evident experimentat cu cap..si fara masini sau motociclete. laughing

| Sociopat a răspuns:

Ai mai pus o data intrebarea asta acu o luna sau ceva de genul. Nu, nu sunt. Daca beau singuri, atunci sunt betivi. Un om care bea cu prietenii e un om sociabil. Consider ca la o "iesire la bere" lumea se dezinhibeaza si renunta la atitudinea asta superioara pe care o tot emana asa ca multi de aici. De asta prefer un "betiv de maine" in locul unui elitist mizerabil. De asemenea, consider si ca astia care sunt contra iesitului la o bere sunt o gloata de porcari care nu accepta faptul ca, la o bere, pe oameni nu-i mai intereseaza parerile lor de "oameni culti".

| anonim_4396 explică (pentru Sociopat):

"Ai mai pus o data intrebarea asta acu o luna sau ceva de genul." ti se pare.

| Sociopat a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mi se pare. Totusi, e mai mult de-o luna.
http://www.tpu.ro/......o-sunt-ei/

| anonim_4396 explică (pentru Sociopat):

Sunt 6 luni, nu una laughing. aveam dreptate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer, nu cred. Pur si simplu sunt niste maimutoi care nu stiu sa-si faca imagine si cred ca arata „cool" daca isi bat joc. In general, nu le-ar avea cu bautura, dar cand e de baut, trebuie sa-si arate „masculinitatea".
Mai multe nu sunt de zis. Nu o sa le demonstrezi niciodata cat sunt de ridicoli.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Eu zic ca da. acum vad bautul ca distractie. la prima problema se duc repede la pahar asa cum fac majoritatea ratatilor care nu stiu sa faca fata unei probleme in alt fel si uite asa stiu sa apele la bautura pentru orice. parerea mea

La fel de bine poti sa te bagi in pat sa te culci.
Eu asa am terminat multe zile proaste.

Interesant. pe mine ma ajuta Bach si Beethoven laughing

Pe mine Enya. E ca o religie. love struck

e mai presus ca religia. prostia aia te fura de bani pe fata

Eh. Vorba vine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si ala care nu bea cu prietenii e antisocial. laughing rolling on the floor
Cate ineptii scot unii.
Cine ma, eu? straight face

| NoRegretsxx a răspuns:

Pe vremea parintilor (anii 60-70) era cool sa fumezi iarba dimineata, la pranz, la cina, intre mese si inainte de culcare. Asta faceau ei sa se simta bine.
Cu trecerea timpului omenirea s-a prostit si alcoolul a devenit solutia si motivul 'distractiilor' din ziua de azi.
Sunt ei betivii de maine? Probabil. Penibili si dezgustatori, cu siguranta!