Bună. Trist, dar din păcate, în mare parte adevărat. Ne-am cam pierdut dragostea, respectul, înțelegerea și multe dintre calitățile pe care le are un om. Faptul că ne-am îndepărtat de Dumnezeu, ne-a adus într-o astfel de situație. Dacă ne vom apropia mai mult de El, ne vom duce la Sfânta Biserică, ne vom ruga mai mult, ne vom spovedi, dacă vom fi mai iertători și vom face mai multe fapte bune lucrurile se vor schimba în bine. Este adevărat faptul că binele se face mai greu, dar trebuie să luptăm!
Pentru ca nu au niste modele bune dupa care sa se ghideze. Dupa cine sa te iei daca la TV se dau numa' batai, scandaluri, violuri, manelisti care canta despre bani, femei si dusmani.
Pentru ca au pierdut din vedere ce e cu adevarat important. Prietenii, familia, iubirea, bucuria.
Acum partea materiala este cea mai importanta. Oamenii nu mai se bucura de un picnic impreuna, ci savureaza barfele, intrigile si miciuna. Intre prieteni nu mai exista loialitate. Dupa fiecare intalnire se barfesc intre ei unii pe altii.
Nu stiu de ce. Si nu cred ca stie cineva. Prea putini constientizeaza situatia in care se afla. Cred ca daca am afla raspunsul la intrebarea ''De ce?'' am putea incerca sa rezolvam problema asta.
E trist cum a ajuns lumea..si unii dintre noi doar stam si privim, si nu putem face nimic.
Pentru că o lume cu prea multa dragoste şi prea puţină ură ar fi al dracu' de plictisitoare.
chiftelutacrocanta întreabă:
AndreescuMMO întreabă: