| Fantaspirit a întrebat:

In zona la mine e o vânzătoare care mă tot irită nu știu dacă o face dinadins,mă tot întreabă câteodată daca am pus eticheta pe pungă,daca am cantarit,dar se vede clar eticheta pe pungă,mereu le cântăresc e foarte simplu sa pui codul respectiv și să îți scoată eticheta pe care o lipești pe pungă când iei de exemplu cartofi,nu știu de ce se găsește ea sa mă întrebe dacă am cantarit daca eticheta e pusa acolo și mereu cântăresc,sau ma crede naiv,mă ia peste picior, e o femeie în jur de 45 de ani, vii ce spuneți caută să mă enerveze provoace sau de ce face așa? Eu la unele produse știu codul și din cap nu e cazul sa nu știu ca alții să cântăresc și să pun o amarata de eticheta. Ce sa îi spun când mai îmi spune așa în așa fel sa nu o atac? Sincer femeia asta mă cam irită,am eu destule pe cap mai mă enervează și ea! Unii oameni văd că și-o cam caută cu lumânarea,nu știu cum de au atâta tupeu și obrăznicie te vad mai liniștit și caută să te provoace ca ulterior tot ei sa se de-a loviți, victime și tu să cazi de prost. Voi ce i-ați spune daca ar face așa? happy

33 răspunsuri:
| Fantaspirit explică (pentru KobraKai):

Ai dreptate într-o mânăwinking

| DeMicUnCălător a răspuns:

Așa ruga-o frumos să-mi pună ea cartofii și să-i căntărească.
Apoi mi-aș cere scuze și i-aș spune că m-am răzgăndit și nu mai vreau cartofii ăia că sunt cam murdari, Să-mi găsească alții mai curați

| Fantaspirit explică (pentru DeMicUnCălător):

laughing asta a fost buna. Nu am inima aia sa fac rău cuiva chiar nu știu de ce unii sunt așa de rai și de psihopați, nu mă refer la acest caz. Cred că mi-ar da ea cu cartoful in cap de as face așa ceva laughing