Poti si acum doar daca il ai la friends.
Daca nu faci un print screen si decupezi de acolo poza.
Succes.
Buna again Din cate stiu eu Alina, aceasta optiune nu mai este valabila pe hi5, a fost exclusa ( stearsa) din cauza, probabil unor nemultumiri ale userilor inregistrati cum ca se furau pozele si se faceau deiferite conturi de hi5 la care se adaugau pozele respective (cele furate, salvate cu asa spusul clic pe discheta de din partea stanga) si din motive de securitate a fost exclusa! Cu atat mai bine.Singura modalitate pe care o mai ai este cum a spus si fabogov faci un print secreen te pup take care...
Buna again Din cate stiu eu Alina, aceasta optiune nu mai este valabila pe hi5, a fost exclusa ( stearsa) din cauza, probabil unor nemultumiri ale userilor inregistrati, cum ca se furau pozele si se faceau diferite conturi de hi5 la care se adaugau pozele respective (cele furate, si salvate cu asa spusul clic pe discheta din partea stanga sus) si din motive de securitate a fost exclusa! Cu atat mai bine.Singura modalitate pe care o mai ai este cum a spus si fabogov faci un print secreen te pup take care...
Ollyshor întreabă: