| anonim24 a întrebat:

Inainte puteam sa salvez pozele de pe hi5 pe calculator doar cu un clic dreapta.Acum nu mai pot si nu stiu de ce.Cine ma poate ajuta?

Răspuns Câştigător
| fabogov a răspuns:

Poti si acum doar daca il ai la friends.
Daca nu faci un print screen si decupezi de acolo poza.
Succes.

2 răspunsuri:
| Adolescentul a răspuns:

Buna againhappy Din cate stiu eu Alina, aceasta optiune nu mai este valabila pe hi5, a fost exclusahappy ( stearsa) din cauza, probabil unor nemultumiri ale userilor inregistrati cum ca se furau pozele si se faceau deiferite conturi de hi5 la care se adaugau pozele respective (cele furate, salvate cu asa spusul clic pe discheta de din partea stanga) si din motive de securitate a fost exclusa! Cu atat mai bine.Singura modalitate pe care o mai ai este cum a spus si fabogov faci un print secreenhappy te pup take care...

| Adolescentul a răspuns:

Buna againhappy Din cate stiu eu Alina, aceasta optiune nu mai este valabila pe hi5, a fost exclusahappy ( stearsa) din cauza, probabil unor nemultumiri ale userilor inregistrati, cum ca se furau pozele si se faceau diferite conturi de hi5 la care se adaugau pozele respective (cele furate, si salvate cu asa spusul clic pe discheta din partea stanga sus) si din motive de securitate a fost exclusa! Cu atat mai bine.Singura modalitate pe care o mai ai este cum a spus si fabogov faci un print secreenhappy te pup take care...