Nu as consuma niciun fel de carne, in afara de peste si fructe de mare. Probabil as incerca instecte gatite in diverse moduri, nu mi se pare ceva foarte scarbos sau respingator. In rest, cred ca as incerca aproape orice nu contine carne din bucataria asiatica.
Carne de caine.In Koreea de exemplu preparatele din carne de caine sunt delicatese si acolo se cresc caini in special pentru mancare.Eu nu as putea sa vad unul macelarit, dapoi sa il mananc...
in rest as putea sa mananc si insecte.
Știi, aici e o contradicție.
Cum poți să mănânci carne de vacă sau de pui sau porc și nu ai putea mânca de câine? În fond, care ar fi diferența, ce te-ar împiedica?
Probabil ca e gustoasa, dar cainii sunt cunoscuti ca animale de companie, cred ca sunt cele mai inteligente animale si ii iubesc prea mult ca sa ii vad in farfurie.Probabil ca asa gandesc milioane de oameni...
Ipocrizie tipică iubitorilor falși ai animalelor.
Și din câte știu, porcul e cel mai inteligent.
Cred că nici măcar un miel nu ar trebui mâncat doar pentru tradiție, ci pentru hrană în sine și niciodată să nu moară-n chinuri. Atâta merită și el.
Voi vă uitați doar la aspect, deci probabil nu i-ați mai iubi atât dacă ar deveni niște brute.
Atunci de ce nu vine nimeni cu propunerea ca in loc de eutanasiere sa se recurga la alte mijloace si sa scoata cateva tone bune de conserve pe care sa le trimita in Africa sau in tarile foarte sarace unde carnea de caine ar fi o delicatesa? Probabil ca multi le-ar sari in cap si ar considera asta prea dur si unii chiar scarbos.Si nu e vorba doar de noi, in SUA de exemplu poti sta ani buni in inchisoare daca maltratezi un caine sau il omori cu brutalitate.
Ciudată și interesantă „propunerea". Totul stă în prejudecăți și birocrație cred. Și prostie. Ă, și indiferenșă. Și...
Din cauza celor ca tine se întâmplă, societatea e defectă. Altceva?
Repet: nu-s de acord cu măcelărirea unor animale de consum... nici cu eutanasierea în chinuri a câinilor. Voi nu înțelegeți că eutanasierea nici măcar nu chinuie un câine? E o injecție pe care nici nu o simte.
„Din cauza celor ca tine se întâmplă, societatea e defectă" Cumva mi-ai jignit amabilul user care a răspuns? :/
Din cauza celor ca ea, care cred ceea ce crede ea și gândesc ca ea.
Ar fi în stare să își dea afară câinele dacă n-ar mai fi așa frumușel.
Cred ca nu as manca nimc niciodata din bucataria asiatica...cine stie ce sobolani au ascuns prin supa
Sau mai rău de atât
Da...sunt prea scarbosi
Nu zic „nu" până nu încerc, poate fi ceva gustos.
Dar nu aș mânca păianjeni, poate că merge puțin sadism pentru că mă terorizează fiind arahnofobă, dar trebuie să îi văd întorși și pe farfurie?
Pești otrăviți, sepii, pești cu țepi. Sunt periculoși.
Asiaticii le mănâncă pe toate. Dacă încă sunt miliarde sau câți sunt înseamnă că este SAFE
De fapt, am văzut pe discovery cum mulți au murit din cauza acelor pești cu țepi. Dacă se curăță corespunzător, merge, dar știi vorba aia „e multe rebuturi" de bucătari și de pești
Corect, aceia sunt niște pești otravitori, dar au fost cazuri rare când au murit în timp sau după ce au consumat. Acei pești trebuie preparați cu minuțiozitate. La noi la români e ceva gen:„ dă-le mă să mănânce, nu vezi cum fac la masă fomiștii, dă așa întregi cum sunt!"
Bine punctat. Tipic românesc.
Eh, nu cred că mănâncă nici oamenii peșterilor așa ceva
Adică, damn, să te trezești cu Dracula în farfurie ))))
Liliecii se mananca; si ce treaba are Dracula (Vlad Tepes) cu sarmanii lilieci?
Asociere sub formă de glumă.
Mda.
Am mancat multe din bucataria asiatica, nu cred ca ar fi ceva ce nu as incerca, daca acei oameni au mancat si nu au murit inseamna ca o experienta ca asta nu m-ar costa viata.
Apropo insectele sunt delicioase, sunt infipte de vii intr-un bat ca de frigarui si bagate intr-un ulei fierbinte si devin ca un chips. Pofta buna.