| Superior a întrebat:

Incep sa dipretuiesc din ce in ce mai mult conceptul de prietenie, ma simt tradat din ce in ce mai mult. Oare chiar are nevoie cineva in viata de prieteni?

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu nu am si o duc bine in viata. Ma simteam incomod intr-un grup de tineri care azi ziceau una maine alta... minciuni la orice pas. Serviciul poate fi cel mai bun aliat pentru ca il faci cu drag

| Superior explică (pentru mgtow):

Personal incep sa dezagreez orice om, pana si pe cei care gandesc ca mine ca negresit si ei imi vor gresi, caci e in natura umana.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Superior):

Esti si tu mic si plin de defecte. Nu realizezi si asta, mai ales ca tine cont ca aici pe TPU ai fost destul de mult criticat pentru gandire si comportament.
Deci nu mai pretinde ca sunt altii care-ti gresesc. Si tu poate le gresesti lor.
In orice prietenie mai exista si greseli, dar se mai iarta. Pana nu se repeta aceleasi greseli.
Plus ca trebuie sa ai mereu si grija cu cine iti bagi in cârd.

| Superior explică (pentru anonim_4396):

Nu e treaba voastra sa ma judecati pentru modul in care gandesc, si nici treaba nimanui. Singurul meu defect e ca am fost prea bun cu toti...

Da, clar. Tu-i judeci pe toti. Pe tine nimeni.

| Superior explică (pentru anonim_4396):

Daca-mi plac animeurile am fost judecat si injurat in PM-uri. Is that okay?
Mi-am exprimat propria opinie in legatura cu anumite lucruri si am fost injurat pe PM iar. Is that okay?

| mgtow a răspuns (pentru Superior):

E normal sa gandesti asa. Lumea e pe interes

Oricine judeca pe oricine. Cu injuraturile nu stiu. E alt nivel.

| Freya1 a răspuns:

Nu este neaparat.
Poti sa ai cunostinte nu neparat prieteni foarte apropiati.Nu trebuie sa ai incredere in nimeni pe deplin dar nici sa dispretuiesti toti oameni ce incearca sa se apropie de tine.

| mentholinks a răspuns:

Viata e mai frumoasa cand ai prieteni. Eu stiu si cum e sa ai si cum e sa nu ai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, ai nevoie de astfel de oameni in viata ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uneori da, alteori nu. Gasesti si altii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unii raman, altii pleaca de bunavoie, apoi revin iar...
Daca ai nevoie de ei? Mie-mi place sa socializez, imi place sa fiu inconjurat de oameni. Eu am nevoie de ei si sunt acolo oricand au ei chef sa revina, nu ma deranjeaza...decat daca intrec anumite limite. Poate tu esti altfel.

| Golyat18 a răspuns:

Nu ai nevoie de prieteni.