anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Incepand de astazi nu voi mai pune nici o intrebare pe TPU si cred ca nici nu voi mai raspunde, iata cum i-au fost rastalmacite cuvintele din intrebare,
http://www.TPU.ro/......-modul-in/
Sunteti de acord? va intreb pentru ca, consider ca suntem toti pentru unu si unu pentru toti eu asa stiam.Nu vreau ca pe viitor sa pateasca si altcineva acelasi lucru, vreau sa dispara genul asta de atacuri.
Dar chiar nu mai pot pune o intrebare pana nu se ia cineva de mine, de ce? atunci nu le mai pun si gata.
Am sa va rog, de cate ori vi se rastalmacesc intrebarile, sa le puneti in discutie asa cum am facut eu aici, pentru ca altfel aceste persoane vor face si pe viitor acelasi lucru, vreti sa va simtiti bine pe TPU atunci aparati-va.

Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Intotdeauna vor fi persoane care vor fi nemultumite de intrebari, de raspunsuri, care iti vor trimite mesaje injurioase. Asa am patit si eu ieri, am crezut ca nu se mai termina, cat pe ce sa fac depresie dar nu mi-a trecut prin cap sa renunt la ai ajuta pe ceilalti din TPU(inca).

27 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Intotdeauna vor fi persoane care vor fi nemultulite de intrebari, de raspunsuri, care iti vor trimite mesaje injurioase. Asa am patit si eu ieri, am crezut ca nu se mai termina, cat pe ce sa fac depresie dar nu mi-a trecut prin cap sa renunt la ai ajuta pe ceilalti din TPU(inca).

| Barajag a răspuns:

Nu se merita sa dai satisfactie altora sa nu mai raspunzi sau sa intrebi, daca nu vor sfaturile tale, te vor ignora ceea ce este bine sa ignori si tu acuzele lor cu calm, fara sa ripostezi.Eu zic sa nu te retragi, cred ca ai trecut tu peste altele si mai grele decat acestea, nu-i asa? Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu m-am batut cu Bro de ne-am rupt sabiile pe TPU.Am fost facut cunoscut "in mod placut"si pe alt forum.Am fost vorbit numai de bine si laudat pina la sfinti chiar si de tine o data care te lasase-i convinsa ca as fi agramat cind nu era adevarat nimic.Adica nu sint mai mult ca altii.Si ce era sa fac? Am mers mai departe.

| Deyuuutzaa a răspuns:

Da cred ca ar trebui sa facem ceva sa dispara astfel de discutii de pe TPU, adica vorba ta doar suntem toti pentru unul si nu e normal sa ne atacam unii pe altii

| Corina a răspuns:

Draga Alllinna, intr-adevar precizarile tale, referitoare la faptul ca sanatatea organismului influenteaza gandurile omului, sunt adevarate, dar intr-o oarecare masura. Normal ca daca organismul e sanatos, ne vom simti bine si vom gandi pozitiv, dar factori ce determina gandurile sunt multi. Un alt factor care determina gandurile, destul de important, zic eu, este si situatia financiara (generic). Gandeste-te si tu putin: daca ai bani, ai casa, ai masa, ai masina, poti sa faci o facultate, master, sau tot felul de cursuri, poti sa-ti platesti bona la copil, pentru ca sa-ti vezi de afaceri sau pentru. a-ti putea lua un extrajob, poti sa mergi la munte, la mare, sau in strainatate, deci poti sa te distrezi, sa te relaxezi, poti sa faci o multime de lucruri, inclusiv sa-ti intretii sanatatea (chiar daca, uneori, nu este de ajuns!). Bineinteles ca situatia financiara depinde, in mare masura, de jobul pe care il ai. Dar daca nu ai un job? Dar daca, cauti de ani de zile si nu gasesti? Trimiti sute de CV-uri si nu primesti niciun raspuns. Mergi la sute de interviuri si ti se spune: va vom contacta noi, dar tu stii prea bine ca nu te va alege nimeni, caci ai familie (deci obligatii), copii mici, sau ai oarece varsta. Participi la concursuri, dar nu castigi tu, caci altul a avut pile. Si toata lumea da vina pe criza. Atunci, inevitabil, intervin gandurile negre si pesimismul. Deci, in concluzie, nu numai starea de sanatate determina depresiile si indeamna la suicid, ci si vremurile tulburi in care traim sau ne chinuim sa traim. Precizarile facute de mine sunt valabile pentru oamenii maturi, care au capul pe umeri si intr-adevar au necazuri, probleme, iar ce-ai spus tu, factorul sanatate, este valabil doar pentru adolescentii zilelor noastre, care-s cu capul in nori, care n-au niciun fel de griji sau responsabilitati si atunci din orice nimic fac o catastrofa. Totusi, am o nedumerire, referitor la cele spuse de tine, la explicatiile tale. Spui ca iti este greu si tie, ca ai un program incarcat, ca muncesti si acasa pana la 2 noaptea, ca faci o a doua facultate, cu master cu tot, deci mai ai si de invatat si cu toate astea, ai timp sa dormi 1 ora pe zi, ai timp sa-ti faci tot felul de cocktail-uri de fructe, ai timp si de net, totusi cand ai timp sa le faci pe toate, ba in plus sa mai si dai sfaturi pe TPU? La tine ziua nu este de 24 de ore? Sau esti o superwoman (de 3 ori femeie)?! Daca da, te rugam, da-ne si noua reteta, ca vrem si noi sa oprim timpul in loc, pentru a putea face cat mai multe intr-o zi! Sper sa nu te superi pe mine, dar am simtit nevoia sa te intreb acest lucru, caci mie nu-mi ajung cele 24 de ore. Sanatate maxima! si vezi ca trebuie sa-ti faci timp si pentru prieteni, din cand in cand, caci doar nu vrei sa traiesti ca o pusnica. Mai trebuie sa te si distrezi, sa simti ca traiesti, caci altfel viata va trece pe langa tine, fara niciun sens (poate doar cariera). Sa fii iubita!

| Hombre a răspuns:

Poti sa construiesti 99 de biserici, dar daca ai calcat o data o baba cu bicicicleta tot in fata instantei vei ajunge."alllinna" omul prin natura lui merge inainte nu inapoi.Deci inainte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@corina, ma explic si cu asta gata,
"Cand aveti astfel de angoase intrebati-va intai daca sunteti sanatosi si de-abia pe urma cautati motivele pentru care sunteti suparati pentru ca de cele mai multe ori motivele nu sunt reale."
Deci, gandesc aiurea? ceva nu este in regula, fuga la analize".
Atentie, numai daca gandesc aiurea merg la analize.
"De cele mai multe ori motivele nu sunt reale " ceea ce nu exclude @Corina, ca n-ar exista si reale, corect sau unde gresesc?
Parerea mea este, ca intrebarea nu a fost citita corect.

| mircea a răspuns:

Inteleg ca si tu ai nevoie intr-o oarecare masura sa fii aici pe TPU, ceea ce este foarte bine. Dar, raspunsurile "ciudate si denaturate" in raport cu motivatia ce a stat la baza "intrebarii" reprezinta acea zona in care diversitatea de abordari si pareri fac diferentele intre oameni. Unii se "prind" despre ce este vorba, pe cand altii nici cu lapte nu reactioneaza. Nu te supara pe nimeni. Asa ajungi sa vezi diferentele dintre tine si ceilalti si totodata sa-ti aproximezi locul pe care il ocupi in raport cu ceilalti. Nu trebuie sa fii suparata ca esti putin deasupra unora, sau altora. Acesta este nivelul tau acum si faptul ca percepi mai multe nuante nu face decat sa te plaseze intr-o pozitie favorizata. Ar trebui sa te bucuri pentru ca chiar i-ai putea invata pe unii, sau pe altii, ceea ce tu deja stii bine. Nu te lasa pacalita de spiritul de... "adunare de mai multi la un loc". Suntem totusi diferiti, nu? Succes in continuare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alina, tu zici ca: vreti sa va simtiti bine pe TPU atunci aparati-va.
Nu ar fi mai bine daca ti-ai vedea de treaba si nu ai lua in seama precizarile facute la intrebare? Milla si-a spus parerea, desi a facut-o intr-un mod mai ciudat. Nu mi se pare normal sa privesti lucrurile atat de dur: fiecare are dreptul de a-si spune parerea aici, daca n-o stim cum sa facem...
Ramai si pune intrebari, nimeni n-are dreptul sa te judece. Daca ai pus intrebarea, trebuie sa-ti asumi riscul interpretarii ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si pocaitii nu-mi mai puneti mesaje, ca va blochez conturile, mutati-va si voi pe site-uri specializate, asta a inceput sa fie TPU-pocaiti.ro

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma alatur si eu "corului" care te roga sa ramai.

| Flav a răspuns:

Roxanaaa, mi-a furat bananaaaa, nu ma mai jocc, nuuuu, nuuuuuuuu...
Adica, o faci pe victima dar arunci cu jigniri c-a devenit site de pocaiti. Si doreai laude sa ramai, elogii, rugaminti ( nu alllinna n-o fa, nu pleca, te rugaaaam, te imploraaaam) si cand sa-ti iasa, scoti perla c-a devenit: TPU-pocaiti.ro.
Isi mai au rost alte comentarii?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Corina, te felicit pentru ca nu ai nevoie de vitamine si analize medicale. Totusi ma nelinisteste ceva, prea ai dreptate in tot ce ai spus. Oare e de bine sau totusi... laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@flav, da comentarii pot fi, de data asta te rog sa te pupi singur in banana aceea, daca nu te ajuta nici aia, iti iau un l de coniac, am inteles ca le consumi la litru, unde-i sticla din avatar?
@oliana - stii cum arata un om cu doua fete? faniste analize, poate o sa vezi.

| Flav a răspuns:

@alllinna - in afara de atacurile josnice la persoana, n-ai spus nimic. Ai inceput pe aici sa te plangi, dupa sa arunci cu jigniri ca site-ul e condus de pocaiti. Adica n-ai nicio verticalitate. Si apropo de asta, e a 2-a oara cand spui ca pleci, pe mine deja ma amuza treaba asta cu plec-raman, plec-raman, parca ne jucam de-a prinselea. Ma lasa rece daca pleci sau nu, dar daca n-o faci, nu te mai smiorcai!
Si acum, revenind, poza cu berea la pet mi-o pot pune la loc daca doresti acest lucru. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Flav, aha si tu te oftici?
da la tine ce-i cu misto-ul ala de proasta calitate cu banana, nu este jignire, sau ai vrut sa ma flatezi?
daca ai vrut sa ma flatezi, n-ai reusit, poti sa o servesti incepand de cand vrei tu. Cand vei fi treaz mai vorbim, tu vorbesti de verticalitate?
Esti si tu pocait? Hai noroc, hac!

| Flav a răspuns:

@alllinna - in primul rand, observ ca n-ai incetat la editarea raspunsurilor. Scrii ceva, apoi revii, modifici, completezi, caracteristic tie, nu mai mira.
Ironia cu ''banana'', pe care nu stiu cat ai inteles-o, face parte din melodia celor de la Valahia, si avea ca rol ca te alinti pe aici, ca si cum ti-au furat bomboanele si vrei sa pleci. Ai mai facut-o si-n trecut, cand ai spus ca pleci, acum iar faci asta.
Ai revenit, raspunsuri lucide, chiar utile, n-am spus nimic, chiar apreciat faptul asta. Dar la fel ca prin decembrie, ti-o iei in cap si parca te schimbi brusc, toti au ceva cu tine, tu ai dreptate mereu. Puteam pune pariu ca la fel vei face, ai pretentia ca toti sa fie de acord cu tine.
''Cand vei fi treaz, mai vorbim'' - ai niste glume de prost-gust, te agati de orice ca sa pari si tu ironica, ironico. Iti spun doar: pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@flav, mai Valahia mai, smecherii ieftine, nu tine.
Mai smecherie ai uitat ca din cauza ta am vrut sa plec data trecuta, de data asta nu te iert Flav, de cate ori te prind te inghesui laughing intr-o damigeana ar fi ideal.
Ai profitat de bunul meu simt, uite ca nu mai vreau, te vreau pe tine Flav, Motzoc te fac, sa vad daca tii pasul.

| Flav a răspuns:

@alllinna - ma bucur ca nu m-ai iertat, si nici nu-ti imaginezi cat astept sa ma inghesui. N-are rost sa mai scriu pe aici. Ciao, superwoman.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@flav, n-ai vazut unde laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu vrei sa pleci de pe TPU, vrei sa te rugam sa ramai. Te-am rugat, acum pune intrebari si gata cu subiectul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@oliana, aha, credeam ca spui ceva interesant, apropo cand ai spus ceva interesant pe TPU?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tot timpul @alllinna! happy

| serpisor a răspuns:

Am citit cam tot ce scrie pe aici. Nu credeam vreodata ca pe site-uri de acest gen apar discutii atat de importante, aprinse etc. Oricine are dreptul la opinie si intotdeauna vor exista persoane care glumesc sau fac "mijsto" pe orice subiect sau poate doar nu au capacitatea de a intelege. Poate ma bag aiurea in seama oricum sunt membru nou, nu stiu daca voi reusi sa spun lucruri interesante sau inteligente dat fiind ca fata de multi de aici nu sunt la fel de invatat (abia iesit din liceu, no facultate, in liceu mai multa golaneala decat carte). da'mi place big grin si daca nu ma angajez in curand imi voi petrece ceva timp pe aici

| Tourniquet a răspuns:

@Alllinna (scuza-ma daca am ratat vreun L), nu te enerva, calmeaza-te, lasa-i in pace pe ceilalti useri. Ai dreptate in privinta ca cam toti userii (fete / baieti de 10-17 ani ) las intrebari de genul,, O sa ma marit cu X? ",, M-am certat cu Y crying " sau.,, Am 16 ani iar iubita mea are 12 pot sa fac sex cu ea? ".

Stiu, te cred. M-am saturat (si tu cred ca te-ai saturat) de aceste ironii puse la misto (doar 10% sunt adevarate, cred!)

Multe persoane sunt nemultumite de intrebarile unora, chiar si la unele intrebari de ale mele, patesc la fel. Nu trebuie sa abandonezi TPU'ul pentru ceilalti. Multi au nevoie de tine -de raspunsurile tale-. happy

@Flav, hai calma-te straight face. incepi cu tot tam'tam-ul asta? Nu merita sa va certati pe TPU. suntem Toti(T)Pentru(P)Unu(U) si Unu(U)Pentru(P)Toti(T). happy

Va rog din toata inima, calmati-va, nu va mai certati pe site-uri.

Nu luati in nume de rau ce am spus... happy

Ps : @ Alllinna nu merita sa parasesti TPU pentru unii useri fara bun simt straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@serpisor ne mai certam dar per total, este "mijsto "!

| unicka a răspuns:

Nu imi vine sa cred ce citesc aici, atat pot sa spun.