Eu il nominalizez pe "BRO" -ther ca mister Craciun, si pe "psiholoaga" miss Craciunita, iar pe "Flav" il nominalizez mos Nicolae, ca-i un pic mai sever.
Il nominalizez pe bro ca mos craciun, are si tolba mare... Are si o cursiera pentru carat cadouri, la care nu renunta nici pe ger. Nu stiu daca are gps sau reni, dar sigur are o catelusa urata, care il va insoti. Cadoul il cer eu in particular...
Il aleg Mos Craciun pe harciog. Sa ne indrume pe fiecare la sfarsit de an c-un sfat, c-o vorba buna, c-o vorba de duh... dar nu stiu nicio poezie! Inca!
Si aleg craciunita pe ursulika. Imi satisfac doua fantezii dintr-un foc.
Sensei Bro ar fi potrivit pentru a fi mos craciun Iar craciunita ar putea fi Legiuitoarea
Eu il nominalizez pe Otonis.
E tinerel, sacu` mare nu stiu daca il are, da` presupun, o caruta si o javra gaseste el sa ne care cadourile, si de gsp face el rost.
Eu l-as propune pe HepHap. Are o minte tare limpede si, in mod sigur, ar gasi cadoul potrivit pentru fiecare (Hummer, Hummer). Si, poate il ia si pe sharky cu el, sa-l apere de caini.
Sharky, sigur, surprinzator, amuzant...cine n-ar astepta cu sufletul la gura cadourile de la un asemenea mos?
anonimm1122 întreabă: