anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Începe şcoala. Marfă, când vine vorba de un aspect: cumpărături:x:X. Aş vrea să îmi iau un ghiozdan mai diferit de toate ghiozdanele banale pe care le vezi atââââât de des8-|. Am văzut pe net un ghiozdan absolut superb de la Roxy Fashion; x. Surpriză! Acum 2 săpt cand am fost la magazin, ghiozdanu nu era.:|http://www.fete24.info/modele-de-ghiozdane-si-genti-pent ru-scoala/ este acela gri(primul ghiozdan).:x in fine. Poate imi recomandatsi ceva:x poate imi spuneti si unde le pot găsi, poate daţi şi link:))Mulţumesc:*:*

2 răspunsuri:
| Helvete a răspuns:

Ghiozdane unicat nu prea gasesti. Incearca sa cumperi unul simplu, dar care in acelasi timp sa iti placa, si incepe sa-l modifici. Scrie pe el chestii reprezentative pentru tine, lipeste chestii pe el, coase pe el, pune insigne, daca iti plac, etc. E cel mai sigur mod de a avea ceva unic. Si chiar e mai interesant asa, decat sa cumperi, fiindca sigur va mai avea cineva la fel.

| Oxanna a răspuns:

Hm... incearca ceva nonconformist, nu conteaza cum e, daca are frma de naveta spatiala, si tie iti place, CUMPARA-L. Daca vrei sa iesi din tipare, atunci fi asa cum vrei tu sa fi...NELIMITEAZA-TE

pupici:*

fundiiibatting eyelashes? te rooog