Ptr raspunsul anonim; exact asa gandesc si eu ca si tine, poate, poate, iesim din crizaa
Ma bucur pentru tine anonimule, sper sa am si eu norocul tau, cred ca te-am vazut la tv esti din alba? oricum felicitarii ceau
Raspuns. anonim are mare dreptate nu stie nimeni ce se intalpla cu toate biletele daca vrem sa castigam ceva praf de bani mai bine jucati pe ceva fiabil 6/49 sau asa ceva pentru ca o bucata de hartie nu o arata nimanui daca o baga sau nu in urna asa ca s-ar putea sa dai bani"pe hartie igienica "cred ca anomin are ceva idee despre ce se intampla cu jokurile astea.ma bukur ca exista si un cap mai luminat in tara asta... dar cum vekiul proverb spune"speranta moare ultima"noi o sa traim visul omului sarac ca poate intr-o zi se vor imbogati peste noapte.parerile sunt impartite fiecare viseaza cum ii dicteaza konstiinta. good look... tuturor.
Asculta anonimule cred ca i dreptate dar nu inteleg de ce nu ai cont pe saitul asta, de ce esti anonimm? si eu ma intreb oare biletele ajung la bucurestii? dar cum ziceai speranta moare ultima, poate poate, repet, joc si la bingo si la loto in continuare merg pe variante simple dar joc
Buna, Jan si eu m-am gandit sa joc on lain, dar am vazut in trecut in cadrul emisiunii bingo metropolis, cineva din spania(roman) cumparase taloane on lain, si nu primise mailu de comfirmare ca cumparase acele taloane, decii... nimic nu e sigur...nu stiu ce sa zick, eu cumpar de la taraba taloane, si le cumpar martea, sau miercurea, deoarece am inteles ca transporturile urnelor se face vinerea, si sa am speranta ca ajung prefer in zilele alea sa cumpar taloane, bafta Jan pup
narcisa_1032 întreabă:
LisaJulie întreabă: