Merg scurt si direct la subiect :
1. Acei ateii care nu cred in Dumnezeu le trebuie un pic de minte sa se gandeasca asa: '' dar eu cum pot sa respir? Pamantul acesta cum de se invarte? si multe altele.
2. Sunt de aceeasi parere ca e o prostie sa pupi mana preotului adica pana la urma e un om ca mine sau sa pup icoanele care sunt facute de un om ca mine sau sa merg sa ii zic preotului pacatele mele de parca el o sa ma ajute, ce fac si ce am facut ramane intre mine si Dumnezeu.
Nici nu cred dar nici atee nu sunt.Sunt prea multe aberatii in biblie ca sa o iau in serios, dar ma gandesc totusi ce se intampla cu tine dupa ce mori.Te reincarnezi cum zice budismul?¿Devii parte din natura cum zice shintoismul? Ajungi in IAD/RAI cum zice crestinismul?¿Singurul lucru 100% sigur e ca murim, ne dezintegram si gata.
Salut :).
Sincer exista si Dumnezeu si Satana (Lucifer) dar dupa parerea mea fiecare crede / gandeste cum vrea :) cauta de exemplu forumuri de satanisti http://mallzebuth.3xforum.ro/ asta e mai vechi da gasesti lucruri care poate nu le stiai :)sau le credeai altfel, o sa intelegi altcumva ca si pana acum (sa nu crezi ca sunt satanist =))))))) :|)!
Dar am citit si neah mi s-a parut interesant :).
Alphawolf întreabă: