| Yang a întrebat:

Incerc sa inteleg un lucru: care este motivul pentru care se inseala(fie ca este vorba de o aventura fie de o relatie mai indelungata)de ce daca cu totii stim ca e gresit o facem iar dupa ne asteptam ca persoana iubita sa inteleaga? Si mai important de ce se iarta aceste greseli, cati dintre voi ati dat o a doua sansa cum v-ati simtit dupa? a mers mai bine cum spun unii ca fortifica o relatie sau la scurt timp s-a destramat totul?

Răspuns Câştigător
| Markus_4003 a răspuns:

Referitor la ceea ce ai zis tu, nu cred ca poti s amai ai incredere in persoana respectiva, nu poti sa te uiti cu ochisorii dulci la ea, nu poti sa o mai iubesti asa de tare cind la tine in creer se infirte una si gat ca s-a culcat cu alt cineva. Acest lucru pe fiecare din noi il afeceteaxza si pin felul cum reactionam noi aratam cit de tare iubin ina nu ma refer la ceea ca daca nu te mai uiti la el/ea cum te uittai inainte asta nu inseamna ca nu o mai iubesti. da dragostea poate mai este dar. intre inimile astea este o prapastie pe nume de INSELARE ceea ce este un lucru foarte greu de inteles. Unii incearca sa insele din cautare de experiete sau de dorinta de a demonstra ceva celor lalti, sau pur si simplu sau saturat de partenerul lor. Nu trebuie sa faceti asa ceva deoareec ce faceti aceea ar sa trageti.

5 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Motivele pot fi diverse:spirit de aventura, curiozitatea unei experiente noi, ispita careia nu i se poate rezista, ocazia si chiar o noua iubire.Problema e atitudinea celuilalt fata de o asemenea situatie, marturisita sau nu.Si aici, in general atitudinile sunt la fel de variate :de la iertari totale si impacari cu situatia, pana la explozii de gelozie sau din teama de a ramane singur.Personal,consider ca cea mai inteleapta atitudine este iertarea, chiar daca inima e ranita, mai ales daca sunt si copii prinsi la mijloc.Relatia poate merge inainte dar va fi permanent apasata de neincredere in ciuda oricaror juraminte de nerepetare a greselii. Cea mai tragica situatie este atunci cand unul dintre parteneri isi uita responsabilitatile, se gandeste doar la propria fericire si rupe orice comunicare. Dar, de cele mai multe ori, o a doua sansa readuce un precar sau total echilibru in cuplu.

| claudiu89 a răspuns:

Se poate ca dupa ce-ti inseli partnera sa-ti dai seama ce ai cu adevarat, uneori nu sti ce ai pana nu il pierzi, se poate fortifica in acest sens, dar de preferabil ca persoana inselata sa nu afle si astfel totul va merge mai bine cand isi da seama ce a facut.

Desigur daca se intampla sa insele mai des inseamna ca relatia nu merge.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te uiti bine la tot regnul animal, majoritatea lor nu sint pe viata iar oamenii daca o fac vad la inceput totul ca fiind numai o fericire pentru ca sint numai sub impulsul momentului.Crezi cumva ca numai la ce te-ai referit ar insemna inselaciune? Nu domnisoara.Inselaciunea face parte din noi si intr-o relatie inselaciunea incepe cu prima minciuna indiferent cit de mica ar fi iar omul cauta mereu intelegere la persoana iubita numai si numai pentru simplu motiv ca amindoua fac parte dintr-o fericire a fiecaruia existenta numai in adincuri.

| lyrics a răspuns:

Mmm
am inselat si am fost inselatahee hee
am mai dat o a doua sansa.am primit o a doua sansa...
eu una dupa ce am fost inselata...in privintsa relatsiei...am fost mai indiferenta
nu ma mai interesa asa mult ce face.
de obicei se iarta pentru ca ori iubesti prea mult pers care te'a inselat, j esti prea slab ca sa poti renuntsa la el, ori te'ai obisnuit cu ea...
depinde de fiecare.
e chiar f urata trebuie asta.
chiar daca iubim.tot inselam
trist.
a.
j...relatsia a mers mult mai bine dupatongue

| eoo a răspuns:

Pentr ca asa este omul daca nu ar exista aceste neintelegeri.aceste motive.noi ce rost am mai avea de a gandi? trebuie sa ne gandim, sa ne strofocam, gandindu-ne la lucruri simplepentru ca asa suntem noi! OAMENI!