| Anda1197 a întrebat:

Indata vine ziua mea. Pot sa va cer cateva sfaturi in privinta muzicii? Implinesc 13 ani si invit fete de aceeasi varsta ca mine. Dar din pacate nu am pic de idee ce muzica sa aleg! Ma puteti ajuta cu cateva site-uri sau nume de melodii. Nu ma intereseaza ce fel. Dar sa fie macar putin de petrecere.

Răspuns Câştigător
| lorelei a răspuns:

De ce nu incerci Miley Cyrus, Justin timberlake, Timbaland, Britney Spears, Jonas Brothers, Katy Perry, Tokio Hotel? Cumpara si tu o revista Popcor, Bravo, Cool Girl, uita-te pe MTV, imposibil sa nu gasesti melodii care sa iti placa si sa fie de petrecere, de dansat. Spor la cautat si la organizat, LA MULTI ANI si distractie faina.

5 răspunsuri:
| Dan a răspuns:

Http://www.youtuberepeat.com/watch/?v=tmQLENiU17Q vezi asta, mie imi place, cu bine.

| Anda1197 explică:

Multumesc mult la toti! love struck

| lolomiley28 a răspuns:

Miley Cyrus... Jonas Brothers Lady gaga daca iti place JB kesha... La multi ani si distractie! kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta si u reggaeton pentru ca e o muzica dansanta poti incerca Justin bieber, Million Stylez - Miss Fatty, daddy yankee si cHIAR housewinking Asta ask eu sper sa-ti placawinking

| aleeeeeeeeeeeee a răspuns:

Site'uri de genul asta nu prea folosesc doar ca am un alt site care cred te-ar ajuta.
1.Cauti pe youtube melodia care vrei sa o downloadezi
2.Deschizi adresa asta : http://www.video2mp3.net/
3. Unde scrie "Video URL :" pui link'ul melodiei de pe youtube.
4.Bifezi "high quality" apoi dai click pe "convert"
5. Dupa ce se incarca astepti 20 de secunde si iti apare "save" sau dai direct click pe "Download MP3".
Sper ca te-am putut ajuta :)