Fiindcă o persoană care e așa nu vede și partea frumoasă a vieții. Țelul ei este doar să distrugă, nu sunt capabili să-ți arate sentimentele, și de fapt nu cred în sentimente.
Nu poți fi așa la nesfârșit fiindcă vei ajunge să suferi.
Insensibilitatea, ignoranta si indiferenta sunt cheile succesului in ziua de azi.n-ai sa vezi multi oameni de succes care sa nu posede aceste insusiri.
Asta e calea aleasa de omenire.Cei ce spun ca sunt defecte ori sunt oameni buni ce isi imagineaza o lume mai buna, ori sunt frustrati care nu pot poseda aceste abilitati si le numesc defecte.
Fiindcă asemenea însușiri sunt distructive, așa cum a mai zis înainte cineva.
Depinde de persoanele caracterizate de așa ceva.
Că nah, nu e mare pagubă dacă ai o polemică cu unul care e fan al filmelor Fast and Furious și spune că nu se uită la Imitation Game fiindcă e despre gay. Ignoranța lui nu e așa toxică.
Nu sunt neaparat defecte, depinde din ce perspectiva privesti lucrurile. Spre exemplu daca tu esti cel indiferent si ignorant asta iti poate face viata mai usoara. Dar cand esti cel tratat cu indiferenta si ignorat situatia se schimba.
Atribuindu-ti aceste calitati ii ranesti pe ceilalti. Cui i-ar placea sa stea de vorba cu o persoana indiferenta, insensibila si ignoranta?
Poti adopta acest comportament cu persoanele care merita, dar sa nu devina o obisnuinta.
Sunt defecte pentru cel cu care te porți așa(dacă merită mai ales -_- )
Eu nu cred că sunt defecte chiar deloc
Caci nu gusta cu adevarat din viata, viata insemnand bunatate, dragoste, pasare, mila. Trec prin viata ca rechinii prin mare, au un singur scop, sa distruga.
Asa sunt oamenii indiferenti, insensibili si ignorati, reusesc doar sa distruga lucrurile din jurul lor. Ca niste rechini.
"au un singur scop, sa distruga"
vai cum suna aia
a zis in intrebare, "indiferenta", tie ce iti spune cuvantul asta? daca ar avea un scop si anume sa distruga, probabil n-ar mai fi indiferenti
nu stiu de unde ai scos-o tu pe aia cu ignoratul