Eu te sfatuiesc sa-ti controlezi emotiile si sa incerci sa gandesti pozitiv! Ce s-ar putea intampla rau din toate aceste lucruri? Daca tu te simti pregatita, optimista si increzatoare in sine, cu capul sus si cu un zambet larg pe fata, ce s-ar putea intampla rau! Trebuie sa ai mai mare incredere in tine! Sper ca ti-am fost de ajutor!
Buna! Ai incredere in tine, in calitatile si capacitaile tale, amintetse-ti toate momentele frumaose din viata ta si toate realizarile care le-ai avut si gandeste-te ca vor mai urma si altele, la fel de fericite si frumoase sau si mai si. De exemplu, cand te Sasculta la scoala, gandeste-te ca esti pregatita si ca vei lua o nota mare, ca daca ai invatat nu ai cum sa nu stii, ca asa te-ai emotionat si data trecuta acnd aifost ascultata si pana la urm ai luat nota buna etc. Fii increzatoare in fortele proprii si bucura-te de momentele frumoasedin viata, fara a te mai stresa inutil sa nu dai in penibil. O zi frumoasa iti doresc!
Multumesc frumos, cred ca tocmai ai schimbat un om.
Nu a pentru ce, de fapt de asta mi-am si facut cont...sa ajut persoanele care au probelme, de orice fel, daca nu pot cu ecav concret, macar cu un sfat, o incurajare, o informatie etc. Din ce oras esti si cati ani ai?