| ChristinaO a întrebat:

"Indiferenta e cea mai dureroasa arma"...sunteti de acord? functioneaza?

9 răspunsuri:
| lovefan a răspuns:

Buna! Eu sunt de acord cu acest lucru. Am incercat si eu chestia asta si a functionat. Daca o persoana vede ca nu ii dai atentie, se plictiseste sa te mai tachineze sau sa faca ceva ce nu suporti pentru ca observa ca nu iti pasa si nu se mai oboseste. happy

Elianna
| Elianna a răspuns:

Perfect de acord. Dar acest lucru este valabil doar fata de persoanele carora initial le arata-i multa atentie! Ca daca esti indiferenta fata de un strain...il doare in basca pe el!

| Cσσкiє a răspuns:

Chiar funcţionează. Îţi vine să urli de durere.sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi aduc aminte de un graffiti :INDIFERENTA UCIDE... Poate intelegi ceva cu asta.

| mgtow a răspuns:

Cea mai dureroasa arma e nepasarea si ignoranta catre ceilalti asa esti aislat singur si functioneaza e bine sa dai o mana de ajutor la cineva dar nu financiar asa profita.

| DakotaRoyse a răspuns:

In tarile nordice in evul mediu, pedeapsa pentru. cel ce facea o prostie in sat era ca nimeni, dar absolut nimeni, nici macar familia nu il baga in seama. Eu cred ca era destul de nasol. Si deci inca e nasol.

| Razvan a răspuns:

Depinde. Daca mie nu imi pasa de tine, imi e chiar indiferent daca tu ma tratezi cu indiferentathinking

| pwp a răspuns:

Da, sunt de acord!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cea mai bună armă psihologică!
Pa, pa.

Întrebări similare