Indraznesc! Lupta pentru egalitatea in drepturi are radacini vechi si adanci in batrana Franta! De la aparitia pilulei contraceptive, care ii conferea dintr-o data o mult mai mare libertate Femeii (...) si pana la Revolutie, dupa care, incet incet au invatat si unele de pe meleagurile mioritice ca au absolut aceleasi Drepturi la Placere, si Vanatoare, nu numai la gospodarie! Si implicit, pentru cine nu a inteles inca, Dreptul de a face Primul Pas!, ca o recunoastere valorica Plenara, a tot ceea ce poate si Trebuie sa insemnne Femeia, ca element Complementar noua!
Q. E. D.
De ce nu? Este perfect normal ca si femeile sa vaneze. De altfel sunt care fac asta, chiar daca nu toate striga in gura mare. Eu n-as avea nimic impotriva ca o fata sa isi faca un scop din a ma cuceri. Intr-un fel fiecare sa corespunda cerintelor celuilalt, dar ea sa faca primul pas, ea sa isi doreasca mai mult sa ma aiba decat mi-as dori eu. Ar fi interesant.
Dar fetele la capitolul asta sunt cam 0. Majoritatea merg pe ideea ca baiatul trebuie sa faca primul pas. Ele se pun pe un piedestal si asteapta ca toti sa se calce in picioare ca sa le aiba, ca si cum ar fi un soi de Mecca. Eu spun ca daca o fata place un baiat, singurul sfat pe care trebuie sa il primeasca e acesta : Go for it!
Si nu : Wait for it, cum fac majoritatea '' prietenelor '' care te incurajeaza sa astepti sa faca celalalt primul pas ca tu sa nu risti nimic.
Daca esti o femeie si nu vrei sa risti nimic, vei fi un nimic in fata oricarui barbat care va spune ca nu meriti efortul. Cel mult te va folosi pentru sex. Te va manipula si te va face sa crezi ca tu conduci ostilitatile, apoi te va duce in pat si apoi te va arunca ca pe o rufa murdara.
Din fericire mai sunt si Femei! ( la modul real si nu declarativ )
Georgiana, cred ca raspunsul la aceasta intrebare precum si multe altele le gasesti in prelegerea d-lui Bruno Medicina http://video.google.com/videoplay?docid=8091513006485746731#