| cornculapte a întrebat:

Inovator sau conservator? Modern sau clasic? Tehnologia ultra sau simplitatea de pe vremuri?
Ce-i mult, strica si asa a facut si tehnologia in ziua de azi. Kitsch-ul s-a nascut din dorinta exagerata de modern, de inovare. Monitoarele au pus stapanire pe privirile oamenilor din toata lumea, transformandu-i aproape in roboti. Cercetatorii incearca sa recreeze fenomenul Big-Bang, cu riscul de a distruge lumea, in numele stiintei spun ei, eu spun ca doar pentru a-si satisface curiozitatea. Sa presupunem ca le iese, distrug lumea si... unde-i satisfactia? Ce fac cu ea? Sa se stearga la fund cu ea!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cita luciditate in ce priveste omenirea si calculatoarele...Despre distrugere am alta, deocamdata, teorie logica.Fiecare organism de cind vine pe lume pina moare lucreaza la insunsi distrugerea lui, chiar daca o face lamentabil.Considera lumea ca un organism urias sa vezi ca distrugerea lui nu are sa vina de undeva din afara.

4 răspunsuri:
| alex_2573 a răspuns:

Pai toata lumea are curiozotati. chiar si tu tot mereu o sa vreum sa stim mai mult decat stim chiar cu or ce risc pentru uni oameni nu conteaza cei din jur lor decat asi satisface curiozitatea

| BlueRose1 a răspuns:

Nu inteleg daca tot o sa distruga lumea doar de ''DRAGUL STIINTEI'' dupa aceea ce o sa faca dupa ce au descoperit atat de multe chesti vor sa o i-a de la capat? confused app ei nu cred ca se gandesc si la noitonguetonguebig grinbig grinbig grinbig grin NISTE RATATI

| cornculapte explică:

Cum s-o ia de la capat deea draga? Tu dupa ce te autodistrugi poti sa o iei de la capat? Dupa ce mori poti sa o iei de la capat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cornculapte poate deea are drept exemplu actul sexual... Ce, nu merge luat de la capat?