| Boyka22 a întrebat:

Intai as vrea sa ma prezint, sunt in clasa a 8-a si sunt indragostit de o fata dintr-a 7-a pe care o iubesc mult dar nu sunt cu eapate pentru ca sunt mai timid.Si acum intamplarea:Intr-o zi am vorbit cu o colega prin biletele si am luat din pacate o nota mica si acea colega care a aflat de nu stiu unde ca sunt indragostit de aceea fata dintr-a 7-a a scris pe un biletel ca va merge sa-i zica ca am luat acea nota, eu incercand sa o conving sa nu mearga... S-a sunat de pauza am intrat in clasa si mi-a dat acel biletel pe care a scris ca va merge sai zica si pe biletel a scris "Il Iubesc!:X" colega mia spunand ca acea fata dintr-a 7-a a scris asta confirmadumi si prietenul meu care a mers cu ea! Acum as vrea sa va intreb ce ar trebui sa fac? spuneti-mi va rog? As vrea niste sfaturi!

7 răspunsuri:
| Boyka22 explică:

PS:Am id acelei fete!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ps... explicane mai clar ca pe mine una mai incuracat cu biletele, deci fate de care iti place te place?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa mergi sa vorbesti tu, face to face cu fata aia din cls.a7.Si eu sunt a 8, si am patit ce ai patit tu, iei ii placea de mine si apoi si eu de ea si cand era sa fim impreuna o inceput sa bage tot feluri de scuze, asa ca i'am dat pa.
Chiar daca esti mai timid, trebuie sa incepi sa vorbesti cu ea, sa vezi ce iti zice, sa iti arate ca te place. Cand o vezi pe coridor, mergi la ea, o intrebi ce face, te mai dai la ea si o poti chema la o tura prin curte si fara sa iti dai seama o trecut pauzahappy
Si mai ales daca ai id'ul acelei fete, poti vorbi cu ea si sa afli mai multe. Sper ca ti'am fost de foloshappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, fata de care ii place, il placelaughing. numa ca ei doi sunt prea timizi sa faca careva,, pasul''happy. din cate am inteles cum ne'ai descris tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o iubesti, o placi, ti la ea.
De unde stii ca nu este o farsa pentru a prinde curajul necesar? Indiferent daca este sau nu asa, ar trebui sa mergi la ea, sa-i vorbesti si sa va cunoasteti mai bine. Nu ti-ar conveni s-o vezi cu altul. Ti-ai da o palma si te-ia ruga sa dai timpul inapoi pentru a profita de situatie.
Nu se intampla nimic daca esti refuzat.

soothe
| soothe a răspuns:

Daca esti baiat de treaba, ai sa vorbesti frumos cu ea, ai sa fii atent si ai sai spui ca ti-ar face placere daca ar vrea sa fie prietena ta.
Si dupa aia vezi tu. Ne mai intrebi.

| Boyka22 explică:

Deci colega mia de clasa mi-a zis ca fata pe care o plac eu mi-a scris acel cuvant pe biletel