| RAY a întrebat:

Inteleg ca au murit acele persoane e pacat da ce vina am eu ca au murit persoane alea? ca vad ca toata lumea spune ca sti nu trebuie sa faci aia, pai ce sa fac sa intru in doliu? voi tineti doliu ca sunt curios?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Respect pentru cine? sau ce? cand erau in viata, in afara de familia lor nu dadea nimeni 2 bani pe ei, cum mor, vai doamne toata lumea se gandeste la ei. Aiurea

19 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

E vorba de solidaritate si respect, Ray!
Nimeni nu te obliga sa tii doliu! Gandeste ca in locul acelor oameni putea fi cineva drag tie!

| RAY explică (pentru Fatamuntilor):

Da pot vedea un film de comedie? sa ma distrez azi? daca eu as fi murit la aia lear fi pasat, eu recunosc sunt un egoist ma gandesc doar la mine si cei de langa mine, vad oamenii pe strazi si nimeni nu le baga in seama eu macar ma opresc da cand le aud pe astia cu compasiunea lor

| Fatamuntilor a răspuns (pentru RAY):

Nimeni NU te opreste!
Poti merge inclusiv in cluburi, desi am inteles ca sunt patroni care si-au inchis locatiile pe aceasta perioada!

| RAY explică (pentru Fatamuntilor):

Eu nu frecventez cluburile si asa cand am fost au vrut a ma rapeasca fetele si fost dat in urmarire generala, adica am adormit in club nu-mi place muzica house

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

Respect pentru cei s-au implicat in salvarea acelor oameni!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Respect pentru cine? sau ce? cand erau in viata, in afara de familia lor nu dadea nimeni 2 bani pe ei, cum mor, vai doamne toata lumea se gandeste la ei. Aiurea

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu stiu ce anume se asteapta lumea sa faci, mai ales daca nu ai avut nicio cunostinta pe acolo. Mie insa, vineri seara mi-a stat inima in loc, pentru ca am prieteni care frecventau clubul respectiv. Am stat toata seara sa intreb daca toti sunt ok. Din fericire pentru mine majoritatea sunt ok, dar ei si-au pierdut prieteni. Banuiesc ca trebuie sa existe o anumita proximitate ca sa te afecteze. Intr-un fel sau altul pe mine m-a afectat, pentru ca stiu ca majoritatea cluburilor din Centrul Vechi au problemele astea (nu sunt suficiente iesiri, nu sunt sisteme pentru prevenirea incendiilor etc). Putea fi oricare dintre prietenii mei, putea fi oricare alt club, as fi putut sa fiu chiar eu, daca as fi fost in tara la momentul respectiv. Deci cred ca daca nu ai prieteni afectati, daca nu obisnuiai sa mergi prin zona respectiva, inteleg ca nu prea are cum sa te afecteze. Dar din cauza ca Fb-ul meu a fost plin de mesaje indurerate, de prieteni care isi cauta prietenii, de prieteni care si-au pierdut prietenii mi-a fost destul de greu sa sarbatoresc sau sa poestez ceva vesel. big grin
Oricum, ce ma deranjeaza este intr-adevar asocierea asta cu Halloweenul. Nici macar nu era sarbatorit acolo, era o lansare de album. Iar apoi, Halloweenul este sarbatorit in noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie. Oricum, oamenii sunt neinformati si dau vina pe tot felul de chestii complet idioate. Nu cred ca voi intelege vreodata care este problema romaniilor cu Halloweenul, iar acum tocmai au inventat o scuza sa nu il mai sarbatoreasca deloc.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Și eu înțeleg.Îmi pare rău, așa a fost să fie, trecem peste...
Ceea ce mi se pare penibil este că a apărut chestiile astea pe internet :
http://i.imgur.com/H4fnmCS.jpg
http://i.imgur.com/OgXrEZ1.jpg

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru anonim_4396):

Porca mizeria tipic romaneasca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, ideea era alta.
Toți dau vina pe Halloween*sărbătoare satanică* ca fiind cauza dezastrului din acel club.
De asta a apărut și acea imagine cu *Sunt român și nu sărbatorec Halloween-ul*
Da știu, am importat prea multe și vom face asta în continuare straight face

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Am citit si aia ce sa spun eu sunt ateu logic ca nu cred

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai degraba "sunt prost si ma comport ca atare". auzi sa dea vina pe o sarbatoare, ce oameni tampiti

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta e o idiotenie curata. trebuie sa fii redus mintal sa dai vina pe Halloween si pe muzica rock, dar cine nu cunoaste vorbeste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma doare sufletul cu gandul la victimele incidentului, dar nu, nu tin doliu. sa nu mai ies intr-un local sa beau un suc sau sa ascult muzica din cauza tragediei mi se pare absurd. sa stau inchisa in casa in aceste 3 zile de doliu nu rezolva situatia. consider ca e suficient zicand un "dumnezeu sa-i ierte si sa-i ajute pe restul".

| Alexandra4500 a răspuns:

Numai cacaturi si cacaturi la tv. Nu tin doliu, ce naiba nu mi-au fost rude, nu i-am cunoscut, pentru ce? Ca asa i-a apucat dintr-o data pe majoritatea oamenilor.

| volumexd a răspuns:

Eu am tinut doliu 3 zile pentru ca aveam cunoscuti acolo... dar altfel nu vad de ce sa tii

| RAY explică (pentru volumexd):

Condoleante

| volumexd a răspuns (pentru RAY):

Mersi...