Ok, contează și „aspectul fizic" prima dată când te vezi cu o persoană, iar după aia vezi cât de inteligent/ă e. Nu?
Dar tu te simți „atras sexual" de Einstein care era „inteligent"? Mă refer la inteligența lui.
Nu,nu ma simt atras nici fata de savanta care a descoperit fisiunea nucleara
Da, dar desigur ca nu trec cu vederea de personalitate si aspect dar in rest da, ma simt atrasa de oamenii inteligenti si care stiu informaţii care ma intereseaza
Mă întreb atunci după ce se iau „orbii".
Poate după tonalitatea vocii? Nu știu, dar am dat de mai mai multe familii fericite, în care nici soțul dar nici soția nu văd.
Exista o parafilie, sapiosexualitate, in care persoana este atrasa nu atat de intelegenta, cat de inteligenta aplicata la cultura si de pronfunzimea gandirii altei persoane. Persoana care sufera de aceasta splendida boala, este dispusa sa aiba relatii sexuale cu o persona de sex opus, daca ea insasi este straight (studiile arata ca tine seama de gen, nu merge pana acolo incat sa faca sex cu o femeie, daca e gay, sau invers), chiar daca aceasta este batrana, bolnava, urata, ca doar cultura nu merge neaparat mana in mana cu frumusetea; exista chiar o pozitie foarte buna pentru discutii in timpul sexului, pe care unii din acesti oameni o folosesc.
Acuma, de ce sa ma feresc de voi, pe mine ma atrag sexual toate femeile pana intr-o anumita varsta; poate una cu malformatii foarte grave nu m-ar atrage. Asa ca bariera atractiei fizice nu exista pentru mine. Mai ramane sa fiu atras de persoana, si ma atrag ca persoane tocmai femeile inteligente, profunde si culte; mai exista totusi o conditie esentiala, sa aiba o filozofie de viata si o orientare filozofica si politica apropiata de a mea.
Da ma simt atrasa de oameni intelgenti involuntar, dar vorbesc si de inteligenta emotionala, scoala vietii dar si de cunostintele pe care le are
Nu stiu daca o putem numii chiar atractie sexuala, dar ceva de genul exista, si da, ma simt atras intr-un fel de persoane cel putin la fel de inteligente ca si mine.
Da?
Ce-ai zice sa te prind cu o mâna de barbie si cealalta de ceafã si sa te sarut...
Știi că mi-ar plăcea să mă săruți...
Dar ești sigur ca știi cum s-o faci?
Absolut sunt 100% sigur pe mine. Apropo. Tu esti sigura ca "aroganta" ta atrage? Sau e doar un mecanism de aparare :: sa nu se apropie prea multi de tine? Nu o lua in nume de rau, dar cam orice tip normal ar alege una mai "pozitiva" decât tine.
E un mecanism de apărare, dar nu asta e scopul.Si nu e "doar" un mecanism de apărare.
Dpdv sexual nu am nevoie de aroganta ca sa atrag.Dar da, sunt sigura ca atrage pe cine vreau eu sa atragă.Si pe cine nu vreau, dar nu ma plâng.
Tu de ce ma preferi pe mine atunci?
Nu-s negativă, doar realista.
Scuzati-ma ca intervin si eu, dar daca va vedeti real si nu va placeti fizic, o sa puteti trece peste asta si sa va mai sarutati?
Nu te scuz, ray. Si nici el.
Nu, n-o sa trec.Dar nu e cazul, stai liniștit.
Exista niste oameni care se intituleaza "sapiosexuali" dar eu ma jur ca n-am vazut un sapiosexual care sa arate bine... unii ar putea zice ca e o strategie sa nu moara singuri.
Stii reclama aia de la don cafea cand zice ala ca "e greu sa gasesti un mix bun"? la fel e si cu calitatile. Nu trebuie sa fii nici cel mai frumos, nici cel mai destept, slab sau cel mai devreme aceasa..trebe asa cate putin din fiecare.
Pentru ca-mi esti simpatica când stiu sa ma comport calumea cu tine.
Da, sa vrei sa sa saruti un virgin lipsit de experienta e cel mai realist lucru din lume.
Pai nu poți sa rămâi toată viața virgin, nu? Un sărut e un început bun.Cam lent pentru mine, dar fie.
Simpatica? Asta e o jignire.
Maggie49 întreabă: