| Iulianaiuli78 a întrebat:

Întotdeauna atunci când îmi place de un băiat devin obsedată, menționez că nu prea am avut relații, mai vorbesc cu băieții nu am treabă dar doar că prietenii, dar când ma îndrăgostesc devin obsedată, si nu cred că pot avea relații de lungă durată așa... cum fac să numai fiu obsedată? Nimănui nu îi place să aibă un partener așa lângă el.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Vezi ca obsesia asta iti poate aduce necazuri in viata, fiindca dragoste cu sila nu se poate face.
Obsesiile astea trebuiesc domolite sub dusul cu apa rece si lasat baiatul sa faca primul pas si sa conduca relatia.
Daca nu vine nimic de la el, este bine sa te repliezi si sa mergi mai departe, ca nimanui nu-i place un iubit/iubita obsedata, geloasa, isterica sau cine stie cum.

| Iulianaiuli78 explică (pentru Violleta2022):

Ai dreptate, băiatul.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Iulianaiuli78):

Fii dragastoasa si placuta, ca te va iubi mai mult!

5 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

"când ma îndrăgostesc devin obsedată, si nu cred că pot avea relații de lungă durată așa"

Ai foarte mare dreptate. Iar daca ajungi la o relatie de lunga durata, intre tine si partenerul tau se va creea o codependenta profund nesanatoasa.

Motivul pentru care reactionezi asa este probabil ca nu esti ok cu propria persoana. La mijloc se afla probabil o teama de abandon. Trebuie sa faci un pic de soul searching, sa-ti pun mintea in ordine, sa vezi ce nu iti place la tine, la ce mai ai de lucrat. Oamenii sunt creaturi sociale, functioneaza mai bine in colectiv, dar un om sanatos dpdv mental si emotional poate sta singur, nu trebuie sa isi gaseasca sensul in bratele unui "significant other".

| Kren a răspuns:

Într-adevăr, ăsta pare a fi principalul motiv pentru care relațiile nu durează în cazul tău.
Cum se manifestă obsesia la tine? Posibil să ai mania controlului, să fie posesivitate îmbinată cu gelozie

| Iulianaiuli78 explică (pentru Kren):

Mânia controlului,DA, si posesivitate puțin, dar gelozie, nu prea...